Windows'a neden "winzort" deniliyor?

• Konuyu başlatan 393060
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 77
  • Görüntüleme 6.624

393060

Kilopat
Makaleler
3
Bunu merak ettim ekşi sözlükte bilene bilgisi vardı. Ama ekşi sozluk sitesi miydi ismini tam hatırlamıyorum. Windows düşmanlarının taktığı lakap diye yazıyordu doğru mu?

Windows'a Winzort dendiğinde, Windows'un bakış:

1641673739553.png

Bunu merak ettim ekşi sözlükte bilene bilgisi vardı. Ama ekşi sozluk sitesi miydi ismini tam hatırlamıyorum. Windows düşmanlarının taktığı lakap diye yazıyordu doğru mu?

Denmesi normal bence çok fazla sorunu var.

Salak bir isletim sistemi oldugu icin, tamamen salak bir isletim sistemi. Oyle salak ki bir suru donanim harcayip da onunuze Ugur Bey'in corbasini koyuyor.
300MB RAM kullanimi XP'de iken diger Linux dagitimlarinda fazla bile sayiliyor bosta iken.
Basit bir program kaldirma islemi icin "Revo Uninstaller" gerekiyor, basit bir sistem temizlemek icin yok efendim %temp%, yok efendim %appdata% temizlemek gerekiyor.

Salak bir isletim sistemi degil mi? Ustelik verilerinizi de peskes cekiyor, ucuz lisans sitelerinden aldiginiz keylerle kullaniyorsunuz Winzort'unuzu, sonra da verilerinizi yine peskes cektiriyorsunuz. Salak bir isletim sistemi gercekten.

Mac kullandığını her yerde vurgulamak isteyen birilerinin Windows'un Mac'lere göre daha sık çökmesiyle alakalı yaptığı kelime oyunu olabilir diye yorumladım.
Mac degil, UNIX-Like isletim sistemleri kullanan herkes cokmeleri Win(zort)'tan az yasayacaktir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı