Windows'a neden "winzort" deniliyor?

• Konuyu başlatan 393060
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 77
  • Görüntüleme 6.654
Imzamdaki yerini bol bol hak etmisti bu soz. Linux distrolarina alisinca zaten geri donemiyorsunuz Win(zort)'a. Bir bakmissiniz 4GB RAM kullanimi, hicbir program da acik degil.

1641672862622.png

Arkada Vivaldi (3 sekme), Discord ve Steam açık. Durum bu şekilde. 8 GB RAm kullanıyorsanız iyice çekilmez oluyor :D

Nasıl bir sorunu var XP, Vista, 7,8.1, 10 sürümlerini bu güne kadar sorunsuz kullandım ama sadece Windows 10'un ilk sürümleri benim için çok sorunluydu ama şu an topladı şu an iyi Windows 10.

Vista sorunsuz mu? Driverdan az çekmedik Vista'da.

Mac kullandığını her yerde vurgulamak isteyen birilerinin Windows'un Mac'lere göre daha sık çökmesiyle alakalı yaptığı kelime oyunu olabilir diye yorumladım.
Çok doğru yorumladiniz hocam :) ekstradan Windows kullanip akıllarınca entel görünmek amacıyla da söylediklerini söyleyebilir miyiz ?

Evet, çünkü Linux kullanan insanlar, zamanlarını oyuna harcayacak insanlar değil :) Ben kullanıyor muyum? Hayır :D
Hayir yani bu da mumkun, karalama mesaji tamamen.

Eki Görüntüle 1264787

Arkada Vivaldi (3 sekme), Discord ve Steam açık. Durum bu şekilde. 8 GB RAm kullanıyorsanız iyice çekilmez oluyor :D
Firefox acik su an Discord ve Steam acip atiyorum RAM kullanimini oyleyse. Bende de 8 var.
Screenshot_2022-01-08_23-16-24.png

Screenshot_2022-01-08_23-16-10.png

Linux da, belki rüyanızda oynarsınız hocam. Onun harici pek sanmıyorum oynayabileceğinizi.
Dayi, su an oynuyorum ama Linux'ta?

Linux da, belki rüyanızda oynarsınız hocam. Onun harici pek sanmıyorum oynayabileceğinizi.
Bak bakalım oynatıyor mu oynatmıyor mu?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bak bakalım oynatıyor mu oynatmıyor mu?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

HDD'de var Epic Games uzerinden oynuyorum. Epic Store da Lutris uzerinden calisiyor. Gene karaliyorlar iste.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı