Windows'a neden "winzort" deniliyor?

Denmesi normal bence çok fazla sorunu var.

Nasıl bir sorunu var XP, Vista, 7,8.1, 10 sürümlerini bu güne kadar sorunsuz kullandım ama sadece Windows 10'un ilk sürümleri benim için çok sorunluydu ama şu an topladı şu an iyi Windows 10.
 
İfadeler: acv
Nasıl bir sorunu var XP, Vista, 7,8.1, 10 sürümlerini bu güne kadar sorunsuz kullandım ama sadece Windows 10'un ilk sürümleri benim için çok sorunluydu ama şu an topladı şu an iyi Windows 10.
Mavi ekranlar, bir programin koca sistemi cokertmesi, guvenlik aciklari, programlarin Windows icin yazilmasi disinda her seyi sorun bu isletim sisteminin.
 
Zort çünkü. Laptoplarda önyüklü gelmesi ve insanlara dayatılmasından oluşan pazar payından dolayı uygulama üreticileri destek vermese bir cacık olmaz. Diğer işletim sistemlerinin hepsinin ayrı ayrı artıları varken Windows'ta bu yok.
 
“A computer is like air conditioning – it becomes useless when you open Windows.” - Linus Torvalds
Imzamdaki yerini bol bol hak etmisti bu soz. Linux distrolarina alisinca zaten geri donemiyorsunuz Win(zort)'a. Bir bakmissiniz 4GB RAM kullanimi, hicbir program da acik degil.
 
Harddiskli bilgisayara, Windows 10 kurarsın, donar. Sonra Linux indirip 'AAA' ne kadar hafif bir işletim sistemi dersin fakat, mayın tarlası bile oynayamazsın. Sonrada gelip forumlarda, WÖNZÖRT dersin.

Evet, çünkü Linux kullanan insanlar, zamanlarını oyuna harcayacak insanlar değil Ben kullanıyor muyum? Hayır
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…