WindowsApps dosyası yönetici izni alınmıyor

Xbox Games klasöründe eFootball.exe dosyası yok her yere baktım. WindowsApps içinde de yok hayır. Masaüstüne kısayol oluşturup Radeon Software'e eklemeye çalıştığımda olmuyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

WindowsApps içinde de varmış ama bir türlü izin vermiyor değiştirmeme, yöneticiden izin almalısınız diyor yönetici zaten benim kullanıcım. Napacağım?

Buraya bastıktan sonra bütün tuşlar kayboluyor basabileceğim değiştiremiyorum.

Unlocker ile bir yere taşıyıp geri attığımda yapabildim. FPS kilidini açmak için uğraşmıştım ama oldu.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    17,4 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
Bu klasör içinde hiçbir şey yapamazsın. Root bir yönetici olmadıkça Windows izin vermiyor.

Bunun gibi Microsoft Store'dan gelen uygulamaların EXE dosyasını bulamazsın dostum. Örneğin Microsoft Store EXE dosyası kullansaydı şu anda çoğu Roblox executor ı hayatta olma ihtimalı vardı(Sadece örnek içindir yanlış anlamayınız.).
Ve Microsoft'un niye böyle bir şey yaptığını özetlersek şu sebeplerden dolayıdır:
  • Daha güvenli bir deneyim sunmak,
  • Modern uygulama standartlarını teşvik etmek,
  • Kullanıcılar için daha kolay ve sorunsuz bir süreç sağlamaktır.
Umarım yardımcı olmuşumdur iyi günler!

Düzenleme:
Eğer Microsoft Store değil XBOX'dan bahsediyorum diyorsan. Fark etmez XBOX zaten Microsoft Store ile bağlantılı

Package'ların kendi yapısı olsa da sonuç olarak PE formatında çalışmak zorunda, direkt bir exe ve bir de dll şeklinde olmaz ama ilk başta çalıştırılan ve yönetimi yapan bir exe dosyası olur.

İkisinde de vardı zaten dosya, execute edebilecegim dosyayı buldum exe olmasa da FPS unlockerin aradığı dosyayı buldum. Yapabildim sonuç olarak. Teşekkürler yine de.

Bu klasör içinde hiçbir şey yapamazsın. Root bir yönetici olmadıkça Windows izin vermiyor.
Unlocker adlı program ile yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…