WindowsApps klasörünün sahipliği nasıl alınır?

Makaleler
6
Daha fazla  
WSA ile ilgili bir şey yapacağım ama maalesef dosya atamıyorum içeri, erişim engellendi diyor. Admin hesabı bile açtım. Güvenli modda da denedim ama System izni istiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dostum yalnız arkadaş wsa için diyor Forza için demiyor windowsapp klasöründe bir şeyi silmek sorun değil, oraya bir şey eklemek istiyor ekleme yaparken izin alamıyor sistemden yoksa sahiplik al vb yöntemlerden fazlasını denedik

Başka konuda yardımcı olmuştum kopyala yapıştır yaptım aynı mantık olduğu için bir saniye ben de içerisine bir dosya atmayı deneyeyim olacak mı?
Hocam deneme diye klasör oluşturup içine attım, atıyor dediğimi dener misiniz bir?

Doğrudur deneme diye bir klasör oluşturup içerisine atıyor olusturan sistemde kullanıcı olduğu için ama misal windowssubsystem klasörünü System oluşturduğu için içerisine sahiplikte alsak dosya atamıyoruz ama aklıma bir şey geldi ya aynı WSA klasörünün adında bir klasör açıp eskisini silersem bende bunu bir deneyeceğim.

Bende de aynı sıkıntı var windowsapps üst klasörlerinde tam yetki var ama içinde oyun klasörlerine tam yetki. Vermiyor Türkçe yama bir türlü yükleyemiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…