Windowsapps nedir?

RowIinq

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Fotoğrafçılık
Bilgisayarda gereksiz dosyaları temizlerken bir klasör gördüm. Yönetici izinlerini yaptım ve girdiğimde 20 25 GB'a yakın dosyanın bulunduğunu gördüm. Bunu silmeli miyim?

1649415421063.png

Dosya Ekleri

• 1649415388760.png
    1649415388760.png
    4,8 KB · Görüntüleme: 46
Microsoft Store üzerinden indirilen bazı uygulamalar buraya kurulur. Özellikle oyunlar. Game Pass de dahil.

Microsoft Store üzerinden indirilen bazı uygulamalar buraya kurulur. Özellikle oyunlar. Game Pass de dahil.

Microsoft Store ile bir işim yok. Game Pass'ın ne olduğunu bilmiyorum. Yardım eder misin? Silsem mi? Görüşüne göre bir sürü gereksiz dosya bulunuyor.

Hocam yönetici izni alıp girdiğiniz klasörü silmeyi düşünüyorsunuz ben ne diyeyim size?

Aynen. Bu klasör silinmesi gerekli olan bir klasör değil eğer zaten Store uygulamasını kullanmıyorsan. Silmen ilerisi için sorun yaratabilir. Kalması daha mantıklı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam yönetici izni alıp girdiğiniz klasörü silmeyi düşünüyorsunuz ben ne diyeyim size?

Aynen. Bu klasör silinmesi gerekli olan bir klasör değil eğer zaten Store uygulamasını kullanmıyorsan. Silmen ilerisi için sorun yaratabilir. Kalması daha mantıklı.

Önceden indirip sildiğim uygulamalar var. Log dosyası gibi kaydolmuş oraya. Onları silmekten bahsediyorum ben. Klasörü değil.

İçinde ne olduğunu tam olarak bilemeyiz. Dediğim gibi bazı Windows uygulamaları var. Silmek isterseniz de karar sizin. Eski dosyalar ise silebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı