T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.089 Makaleler 3 Çözümler 68 8 Ocak 2022 #31 LuNİZz 1989 dedi: Açılabilir ortam oluşturma — Linux Mint Installation Guide belgelendirme çalışması bu siteyi kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... son bir sorum olacak geçiş yaptığımda linux mint key ister mi ?
LuNİZz 1989 dedi: Açılabilir ortam oluşturma — Linux Mint Installation Guide belgelendirme çalışması bu siteyi kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... son bir sorum olacak geçiş yaptığımda linux mint key ister mi ?
LuNİZz 1989 Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 1.719 Çözümler 13 Yer Çankaya,Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2022 #32 tii dedi: Son bir sorum olacak geçiş yaptığımda Linux Mint key ister mi? Genişletmek için tıkla... Hayır Linux Mint açık kaynaklı ücretsiz bir işletim sistemi. Key istemez.
tii dedi: Son bir sorum olacak geçiş yaptığımda Linux Mint key ister mi? Genişletmek için tıkla... Hayır Linux Mint açık kaynaklı ücretsiz bir işletim sistemi. Key istemez.
T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.089 Makaleler 3 Çözümler 68 8 Ocak 2022 #33 Linuxginar dedi: Indirdiginiz yere gore degisiklik olmayacak. Sadece indirme hizi degisir ama ben Verinomi'den indirmistim. Genişletmek için tıkla... LuNİZz 1989 dedi: Açılabilir ortam oluşturma — Linux Mint Installation Guide belgelendirme çalışması bu siteyi kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Linux Mint Cinnamon sürümünün iso dosyasını indirdim fakat isoda bir setup dosyası göremedim bir usb belleksiz yapamaz mıyım ?
Linuxginar dedi: Indirdiginiz yere gore degisiklik olmayacak. Sadece indirme hizi degisir ama ben Verinomi'den indirmistim. Genişletmek için tıkla... LuNİZz 1989 dedi: Açılabilir ortam oluşturma — Linux Mint Installation Guide belgelendirme çalışması bu siteyi kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Linux Mint Cinnamon sürümünün iso dosyasını indirdim fakat isoda bir setup dosyası göremedim bir usb belleksiz yapamaz mıyım ?
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 8 Ocak 2022 #34 tii dedi: Linux Mint Cinnamon sürümünün iso dosyasını indirdim fakat isoda bir setup dosyası göremedim bir usb belleksiz yapamaz mıyım ?Eki Görüntüle 1264095 Genişletmek için tıkla... Bunu USB'ye yazdirip sistemi acmaniz gerek maalesef.
tii dedi: Linux Mint Cinnamon sürümünün iso dosyasını indirdim fakat isoda bir setup dosyası göremedim bir usb belleksiz yapamaz mıyım ?Eki Görüntüle 1264095 Genişletmek için tıkla... Bunu USB'ye yazdirip sistemi acmaniz gerek maalesef.
S skystone Picopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 163 8 Ocak 2022 #35 tii dedi: Linux Mint Cinnamon sürümünün iso dosyasını indirdim fakat isoda bir setup dosyası göremedim bir usb belleksiz yapamaz mıyım ?Eki Görüntüle 1264095 Genişletmek için tıkla... Bu Windows'un yeni surumu degil ki, bambaska bir isletim sistemi. Bagimsiz olarak USB uzerinden kurulumu gerceklestirmeniz gerekir.
tii dedi: Linux Mint Cinnamon sürümünün iso dosyasını indirdim fakat isoda bir setup dosyası göremedim bir usb belleksiz yapamaz mıyım ?Eki Görüntüle 1264095 Genişletmek için tıkla... Bu Windows'un yeni surumu degil ki, bambaska bir isletim sistemi. Bagimsiz olarak USB uzerinden kurulumu gerceklestirmeniz gerekir.
T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.089 Makaleler 3 Çözümler 68 8 Ocak 2022 #36 skystone dedi: Bu Windows'un yeni surumu degil ki, bambaska bir isletim sistemi. Bagimsiz olarak USB uzerinden kurulumu gerceklestirmeniz gerekir. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et böyle bir video buldum işe yarar mı? Linuxginar dedi: Bunu USB'ye yazdirip sistemi acmaniz gerek maalesef. Genişletmek için tıkla...
skystone dedi: Bu Windows'un yeni surumu degil ki, bambaska bir isletim sistemi. Bagimsiz olarak USB uzerinden kurulumu gerceklestirmeniz gerekir. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et böyle bir video buldum işe yarar mı? Linuxginar dedi: Bunu USB'ye yazdirip sistemi acmaniz gerek maalesef. Genişletmek için tıkla...
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 8 Ocak 2022 #37 tii dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et böyle bir video buldum işe yarar mı? Genişletmek için tıkla... Saglikli olacagini dusunmuyorum.
tii dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et böyle bir video buldum işe yarar mı? Genişletmek için tıkla... Saglikli olacagini dusunmuyorum.
T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.089 Makaleler 3 Çözümler 68 8 Ocak 2022 #38 Linuxginar dedi: Saglikli olacagini dusunmuyorum. Genişletmek için tıkla... o zaman ne yazık ki windows dan devam
Linuxginar dedi: Saglikli olacagini dusunmuyorum. Genişletmek için tıkla... o zaman ne yazık ki windows dan devam
LuNİZz 1989 Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 1.719 Çözümler 13 Yer Çankaya,Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2022 #39 tii dedi: Linux Mint Cinnamon sürümünün ISO dosyasını indirdim fakat ISO'da bir setup dosyası göremedim bir USB belleksiz yapamaz mıyım?Eki Görüntüle 1264095 Genişletmek için tıkla... Maalesef yapamazsınız. tii dedi: Linux Mint Cinnamon sürümünün ISO dosyasını indirdim fakat ISO'da bir setup dosyası göremedim bir USB belleksiz yapamaz mıyım?Eki Görüntüle 1264095 Genişletmek için tıkla... USB kurulum için en az 8 GB bellek gerekir. Ayrıca Rufus ile yazdırma işlemi yapacaksınız. Rufus indirme linki:Rufus - Önyüklemeli USB sürücü oluşturmanın en kolay yolu
tii dedi: Linux Mint Cinnamon sürümünün ISO dosyasını indirdim fakat ISO'da bir setup dosyası göremedim bir USB belleksiz yapamaz mıyım?Eki Görüntüle 1264095 Genişletmek için tıkla... Maalesef yapamazsınız. tii dedi: Linux Mint Cinnamon sürümünün ISO dosyasını indirdim fakat ISO'da bir setup dosyası göremedim bir USB belleksiz yapamaz mıyım?Eki Görüntüle 1264095 Genişletmek için tıkla... USB kurulum için en az 8 GB bellek gerekir. Ayrıca Rufus ile yazdırma işlemi yapacaksınız. Rufus indirme linki:Rufus - Önyüklemeli USB sürücü oluşturmanın en kolay yolu
Bsd Kaymak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2022 #40 LuNİZz 1989 dedi: USB kurulum için en az 8 GB bellek gerekir. Ayrıca Rufus ile yazdırma işlemi yapacaksınız. Rufus indirme linki:Rufus - Önyüklemeli USB sürücü oluşturmanın en kolay yolu Genişletmek için tıkla... Aynen dediğin olsun hocam.
LuNİZz 1989 dedi: USB kurulum için en az 8 GB bellek gerekir. Ayrıca Rufus ile yazdırma işlemi yapacaksınız. Rufus indirme linki:Rufus - Önyüklemeli USB sürücü oluşturmanın en kolay yolu Genişletmek için tıkla... Aynen dediğin olsun hocam.