son bir sorum olacak geçiş yaptığımda linux mint key ister mi ?Açılabilir ortam oluşturma — Linux Mint Installation Guide belgelendirme çalışması bu siteyi kullanabilirsin.
son bir sorum olacak geçiş yaptığımda linux mint key ister mi ?Açılabilir ortam oluşturma — Linux Mint Installation Guide belgelendirme çalışması bu siteyi kullanabilirsin.
Son bir sorum olacak geçiş yaptığımda Linux Mint key ister mi?
Indirdiginiz yere gore degisiklik olmayacak. Sadece indirme hizi degisir ama ben Verinomi'den indirmistim.
Linux Mint Cinnamon sürümünün iso dosyasını indirdim fakat isoda bir setup dosyası göremedim bir usb belleksiz yapamaz mıyım ?Açılabilir ortam oluşturma — Linux Mint Installation Guide belgelendirme çalışması bu siteyi kullanabilirsin.
Bunu USB'ye yazdirip sistemi acmaniz gerek maalesef.Linux Mint Cinnamon sürümünün iso dosyasını indirdim fakat isoda bir setup dosyası göremedim bir usb belleksiz yapamaz mıyım ?Eki Görüntüle 1264095
Linux Mint Cinnamon sürümünün iso dosyasını indirdim fakat isoda bir setup dosyası göremedim bir usb belleksiz yapamaz mıyım ?Eki Görüntüle 1264095
böyle bir video buldum işe yarar mı?Bu Windows'un yeni surumu degil ki, bambaska bir isletim sistemi.
Bagimsiz olarak USB uzerinden kurulumu gerceklestirmeniz gerekir.
Bunu USB'ye yazdirip sistemi acmaniz gerek maalesef.
böyle bir video buldum işe yarar mı?
o zaman ne yazık ki windows dan devamSaglikli olacagini dusunmuyorum.
Linux Mint Cinnamon sürümünün ISO dosyasını indirdim fakat ISO'da bir setup dosyası göremedim bir USB belleksiz yapamaz mıyım?Eki Görüntüle 1264095
Linux Mint Cinnamon sürümünün ISO dosyasını indirdim fakat ISO'da bir setup dosyası göremedim bir USB belleksiz yapamaz mıyım?Eki Görüntüle 1264095
USB kurulum için en az 8 GB bellek gerekir. Ayrıca Rufus ile yazdırma işlemi yapacaksınız.
Rufus indirme linki:Rufus - Önyüklemeli USB sürücü oluşturmanın en kolay yolu
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.