Windows'dan Linux'a geçmek

328732

Hectopat
Makaleler
1
Windows'u bu güne kadar hep korsan kullandım, ama bir gün düşündüm bu güne kadar hep ücretsiz kullandım ama fiyatı 1500 TL Microsoft'a hakkını vermek lazım. Tabii bizim durumumuz yok, OEM zaten illegal. Sonra düşündüm ben Linux'a geçeyim. Sonra Windows vs Linux - Technopat Sosyal konusunu açtım. Bana en çok yardım eden kerem00'a çok teşekkür ederim. İşte böyle Linux'u anladım ve 1 haftadır Linux kullanıyorum.

Sizde Windows'un hakkını verin, durumunuz yoksa Linux'a geçin.

Ben deneme sürümünü kullanıyorum .Tabii Dual Boot olarak Linux'ta kullanıyorum.

Bana en çok yardım eden Kerem00'a çok teşekkür ederim.
Rica ederim.

En son Mint denemiştiniz sanırım. Başka dağıtımlara da göz attınız mı?(Kubuntu gibi.)

(Soldaki yerden işletim sistemimi görüp de "GNU/Linux daha iyi diyorsun ama Windows kullanıyorsun." demeyin, Valorant oynayacağım o yüzden yani. )

Yok kubuntu pek yaygın değil .

Maalesef keşke oyunlar Linux desteği ile çıksa.

Ben hayatımda pek orjinal windows kullanmadım. Zaten genelde laptop kullanıyorum bazen seçenek olmadığında single languagelı bir laptop falan alıyorum onunla geliyor. Windowsa vereceğim her lira Türkiye'nin başına roket bomba olarak geri döneceği için etrafımdaki herkese de virüssüz windows cracki dağıtıyorum yani.

Valorant dışında problem yaşamıyorum.
Bazen güzel portlar çıkıyor en azından.
Bu pek yasal değil gibi.

Valorant dışında problem yaşamıyorum.

Zamanında hep korsan gemisine bindik .

Wait? Thats illegal.
Maalesef keşke oyunlar Linux desteği ile çıksa.

Linux aslında yazılım için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…