Rexiand Hectopat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 340 Çözümler 4 Yer Ankara 16 Ağustos 2020 #11 328732 dedi: Zamanında hep korsan gemisine bindik . Wait? Thats illegal. Linux aslında yazılım için. Genişletmek için tıkla... Doğru. Özellikle 2010'dan kalma bir Intel Duo 2 işlemcisi olan ve babanızın Office ve Facebook oyunları dışında işe yaramayan bir bilgisayar için.
328732 dedi: Zamanında hep korsan gemisine bindik . Wait? Thats illegal. Linux aslında yazılım için. Genişletmek için tıkla... Doğru. Özellikle 2010'dan kalma bir Intel Duo 2 işlemcisi olan ve babanızın Office ve Facebook oyunları dışında işe yaramayan bir bilgisayar için.
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 17 Ağustos 2020 #12 Kerem00 dedi: Rica ederim. En son Mint denemiştiniz sanırım. Başka dağıtımlara da göz attınız mı?(Kubuntu gibi.) (Soldaki yerden işletim sistemimi görüp de "GNU/Linux daha iyi diyorsun ama Windows kullanıyorsun." demeyin, Valorant oynayacağım o yüzden yani. ) Genişletmek için tıkla... İlk kez Windows'ta gördüm sizi bu arada.
Kerem00 dedi: Rica ederim. En son Mint denemiştiniz sanırım. Başka dağıtımlara da göz attınız mı?(Kubuntu gibi.) (Soldaki yerden işletim sistemimi görüp de "GNU/Linux daha iyi diyorsun ama Windows kullanıyorsun." demeyin, Valorant oynayacağım o yüzden yani. ) Genişletmek için tıkla... İlk kez Windows'ta gördüm sizi bu arada.