Windows'ta arama çubuğu çalışmıyor

ege bartu

Decapat
Merhaba, budan 6 ay önce gibi Windows Update gelmişti fakat 2 ay yapmadım beklettim Update'i sonra geçen ay komple güncelledim tüm Update'leri yaptım fakat arama çubuğum açılıyor yazı yazıyorum dönüyor 1-2 saniye sonra kapanıyor. Güncellemeden önce de aynı şey vardı 3-4 ay önce. Mümkünse yardımcı olun. Tüm yolları denedim yapamadım, artık bunu çekmeyeceğim (bilgisayarımda çok dosya vb olduğundan format atmak istemiyorum).

Son düzenleyen: Moderatör:
Screenshot_1.png

Bu hizmeti kapatıp tekrar dener misin?

Windows+r yapıp çalıştır uygulamasını açın ve bunu yazın:
C:\Windows\system32\ctfmon.exe

Eğer işe yararsa sistemi yeniden başlatıp tekrar deneyin çünkü bazen bu kodu her bilgisayar açıldığında yazmanız gerekebiliyor.
Eğer yeniden başlatmadan sonra çalışıyorsa sorun yok.
Yeniden başlatmadan sonra tekrar çalışmazsa dediğim gibi her açıp kapatmada bu kodu yazmanız gerekebilir.

Eki Görüntüle 1445999

Hocam bunu çok denedim olmadı

Eki Görüntüle 1445999

Hocam
Windows+r yapıp çalıştır uygulamasını açın ve bunu yazın:
C:\Windows\system32\ctfmon.exe

Eğer işe yararsa sistemi yeniden başlatıp tekrar deneyin çünkü bazen bu kodu her bilgisayar açıldığında yazmanız gerekebiliyor.
Eğer yeniden başlatmadan sonra çalışıyorsa sorun yok.
Yeniden başlatmadan sonra tekrar çalışmazsa dediğim gibi her açıp kapatmada bu kodu yazmanız gerekebilir.
Yaptım ama ekranda falan bir şey çıkmadı şimdi yeniden başlatıyorum.

Hocam bunu çok denedim olmadı.

Hocam.

Yaptım ama ekranda falan bir şey çıkmadı şimdi yeniden başlatıyorum.

Aslında ekranda bir şey çıkmasına gerek yoktu sadece arama çubuğunu kontrol etcektin. Fakat şimdi yeniden başlattıysanız gitmiştir o kodu tekrar girin ve yeniden başlatmadan arama çubuğunu deneyin hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı