SemihDnz Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 794 Çözümler 4 27 Aralık 2022 #1 Benim dediğim Windows+Tab olan değil biz kardeşimle aynı bilgisayarı kullanıyoruz ve düzensiz oluyor, dosyalarımı bulamıyorum. Ayrı bir masaüstü düzeni nasıl oluşturulur? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Aralık 2022
Benim dediğim Windows+Tab olan değil biz kardeşimle aynı bilgisayarı kullanıyoruz ve düzensiz oluyor, dosyalarımı bulamıyorum. Ayrı bir masaüstü düzeni nasıl oluşturulur?
Çözüm TP Okuru 27 Aralık 2022 Ayarlar / Hesaplar / Aile ve diğer kullanıcılar / Diğer Kullanıcılar -> Hesap Ekleyin kısmından kardeşine yeni bir hesap aç.
Ayarlar / Hesaplar / Aile ve diğer kullanıcılar / Diğer Kullanıcılar -> Hesap Ekleyin kısmından kardeşine yeni bir hesap aç.
recept.karaduman Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 956 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2022 #2 Farklı bir kullanıcı oluştur? Artı 0 Eksi
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 27 Aralık 2022 #3 En mantıklı öneri. Kardeşinle kendi hesaplarını ayır. En iyisi bu. Artı 0 Eksi
TP Okuru Megapat Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 623 Çözümler 8 27 Aralık 2022 #4 Ayarlar / Hesaplar / Aile ve diğer kullanıcılar / Diğer Kullanıcılar -> Hesap Ekleyin kısmından kardeşine yeni bir hesap aç. Artı 1 Eksi Çözüm
Ayarlar / Hesaplar / Aile ve diğer kullanıcılar / Diğer Kullanıcılar -> Hesap Ekleyin kısmından kardeşine yeni bir hesap aç.
Kolsuz İtachi Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 701 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2022 #5 Yeni bir kullanıcı oluşturursan sorun kalmaz. Artı 0 Eksi
KS KS SemihDnz Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 794 Çözümler 4 27 Aralık 2022 #6 Teşekkürler. Denedim Counter Strike açtım diğer kullanıcıya geçip birkaç dakika bekledim ve skor değişmişti böyle olmaması için ne yapmalıyım. Arkadaşlar özür dilerim benle alakalıymış direk oturumu kapat demeden diğer kullanıcıya tıklıyormuşum. Son düzenleme: 27 Aralık 2022 Artı 0 Eksi
Teşekkürler. Denedim Counter Strike açtım diğer kullanıcıya geçip birkaç dakika bekledim ve skor değişmişti böyle olmaması için ne yapmalıyım. Arkadaşlar özür dilerim benle alakalıymış direk oturumu kapat demeden diğer kullanıcıya tıklıyormuşum.