Windows'ta bozulan kayıt defteri

Lancee

Femtopat
Daha fazla  
Regeditten olusan permission hatasini cozmeye calisirken bilgisayardaki tum dosyalar acilmamaya hatta regeditte olan hkey_current_config e tiklayinca Access denied hatasi almaya başladım. Şu an Windows bile calismiyor explorer.exe'yi gec denetim masasına bile giremiyorum Windows tusu arama kismida acilmiyor ne yapabilirim? Simdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Denedim şimdi sonuç aynı.

Lütfen Türkçe kurallarına dikkat edin. Ha bu arada o uygulamayı kullandıysanız artık format atın gitsin. "Sistem Geri Yükleme Noktası" var ise o noktaya dönün ve yoksa da artık format atın.

Neden? Nasıl bir hata veriyor? Ek olarak bunu güvenli modda da deneyebilirsiniz.
hata soyle exploleri bile acinca this file does not have an aoo assicuated wuth it for performing this action hatasi verip sonra windows cannot access hatasi veriyor
Lütfen Türkçe kurallarına dikkat edin. Ha bu arada o uygulamayı kullandıysanız artık format atın gitsin. "Sistem Geri Yükleme Noktası" var ise o noktaya dönün ve yoksa da artık format atın.
dili degisemiyorum diye boyle yaziyorum kusura bakmayin direk windows cubugu sadece chrome aciyor

Ha bu arada o uygulamayı kullandıysanız artık format atın gitsin.
Neden? Önerdiğim programın hiçbir zararı yok forumlarda bile tavsiye ediliyor. Ben de kullanıyorum.
hata soyle exploleri bile acinca this file does not have an aoo assicuated wuth it for performing this action hatasi verip sonra windows cannot access hatasi veriyor

dili degisemiyorum diye boyle yaziyorum kusura bakmayin direk windows cubugu sadece chrome aciyor
Dostum sen temiz bir format at.

Neden? Önerdiğim programın hiçbir zararı yok forumlarda bile tavsiye ediliyor. Ben de kullanıyorum.

Windows bile kayıt defterine sahip çıkamazken 3. parti uygulamalara güvenim olmaz. Bunu burada en çok güvendiğim birisi dahi yapsa kullanmam. Biraz da benim geçmişte sorun yaşayanlara göre cevap vermemle alakalı.

Onu düşündüm de sistem geri yükleme noktasına da giremiyorum. Direkt olarak Windows'ta arama bile yapamıyorum.

O zaman temiz kurulum için USB belleğiniz hazırlayın ve disk silme kısmındayken diski silmeden seçip ileri deyin. Bu sayede verileriniz "Windows.old" adlı klasörde depolanacak ve siz de yeni kurulmuş Windows'u kullanacaksınız.

Windows bile kayıt defterine sahip çıkamazken 3. parti uygulamalara güvenim olmaz. Bunu burada en çok güvendiğim birisi dahi yapsa kullanmam. Biraz da benim geçmişte sorun yaşayanlara göre cevap vermemle alakalı.

O zaman temiz kurulum için USB belleğiniz hazırlayın ve disk silme kısmındayken diski silmeden seçip ileri deyin. Bu sayede verileriniz "Windows.old" adlı klasörde depolanacak ve siz de yeni kurulmuş Windows'u kullanacaksınız.
tamam tesekkur ederim yazi hatalari icin yeniden ozur diler duzelttiginiz icin tesekkur ederim

Sen güvenmiyorsun diye kullanmasın mı? Başka birinin sorunu çözülecek belki de. Sen sorun yaşadın diye herkes yaşayacak diye bir kural yok.

Tamam teşekkür ederim. Yazı hataları için yeniden özür dilerim ve düzelttiğiniz için teşekkür ederim.

Ne demek, her zaman. Sorunu çözdükten sonra nasıl çözdüğünüzü ve hangi yöntemle çözdüğünüzü belirtirseniz sevinirim. Kolay gelsin, iyi akşamlar.

Sen güvenmiyorsun diye kullanmasın mı? Başka birinin sorunu çözülecek belki de. Sen sorun yaşadın diye herkes yaşayacak diye bir kural yok.

Ben başkalarının sorun yaşadığını belirttim. Ona bakılırsa bazı yerlerde IObit ürünleri de öneriliyor. Lütfen cümleyi daha dikkatli okuyun. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı