Windows'ta nasıl günlük tutulur?

Hylex

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Biraz araştırdıktan sonra bu uygulamayı buldum, tasarımını çok beğendim, indirmek istedim uygulama kaldırılırmış. Bunun gibi tasarımı çok güzel, bir sürü özelliği bulunan (arama kutucuğu, takvime tıklıyarak bölümleri bulma, yazı fontunu değiştirme, metinin yönünü değiştirme vb.) Bir uygulamayı nasıl bulabilirim o uygulama tam Windows 11 için yaratılmış gibiydi.

1645654969855.png

1645655282218.png

1645655304732.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu uygulama Mac sistemleri için dostum. Benzer olarak şu programı deneyebilirsin.

Telefonuna da kurup hem pc hem telefondan aynı şekilde notlarına ulaşabilir ya da not ekleyebilirsin. Yani bir günlük vazifesi görebilir.

Bu uygulama Mac sistemleri için dostum. Benzer olarak şu programı deneyebilirsin.

Telefonuna da kurup hem PC hem telefondan aynı şekilde notlarına ulaşabilir ya da not ekleyebilirsin. Yani bir günlük vazifesi görebilir.

Peki Evernote'dan nasıl günlük tutacağım çünkü bir not uygulaması diye biliyorum günlük kısmı bulamadım?

Notları tarih tarih tutabiliyorsun. Yani bir günlük olarak kullanman için "BU BİR GÜNLÜK UYGULAMASIDIR" ibaresi olması gerekmiyor ya :D Hem o gün bilgisayarın yanında olmaz ya da bozulur vs, telefondan devam edersin günlüğünü tutmaya. Ayrıca buluta kaydettiği için de yok bilgisayar çöktü, yok formatta silindi, yedekleyemedim durumları da yaşamazsın. Sadece çok fotoğraf yükleyip aylık kotanı doldurma yeter.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı