Windows'ta oluşan Rusça dosyalar

Mikayil Adil

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi gunler bir kac gundur bilgisayarim da boyle dosyalar olustu ve neredeyse her yerdeler. Bir kac programla virus var mi deye taradim fakat (deneme surumleri) buldugu zamanda sil dedim fakat yine ayni sonuc hic bir sey silinmemis gibi. Ha bir de arada cok kotu takiliyor ve cok sinir bozucu. Konu ile ilgili yardimci arkadas var mi yada onerdiyi program falan format atmak diyorsaniz yapamam. İcinde bana ait olmayan cok onemli dosyalar var ve onlarin silinmesini istemiyorum.

Screenshot_20.png
Screenshot_21.png
Screenshot_22.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Zararlı kaynaklı değil. Windows'un dilini değiştirmişsiniz. Denetim masasından dil ayarlarını kullanacağın dile çevirirsen düzelecektir.
cevap icin saolun ama dille ilgili bir durum yok onuda yaptim zaten dil rus bilgisayarda benim sikintim neredeyse her dosyada olusan desktop.ini thumbs.db gibi bazi word dosyalari bilinmeyen dosyalar arada olusan cok kisa surede olsa takilmalar falan oldu :(

Konu Rusça olan dosyalar diyorsunuz sonra farklı soru soruyorsunuz ama ben Rusça ile ilgili değil sorunum diyorsunuz! Bu ne biçim anlatma biçimi?

Gizli dosyaları kapatırsan görmezsin.

Açtığın word dosyaların önbellekleri onlar.

Sorun olmayan yerde sorun çıkartıyorsunuz :)
1 ben konuyu boyle acmadim zaten yalnis bir kelime mi yazdim bilmedim girdiyimde rusca kelimeye deyistirmisler 2 bilmiyorum ara sira takilmalar falan oldu bu yuzden zaten cozseydim buraya gelmezdim 3 onerdiginiz bir program varmi ben neredeyse hepsini yukledim... ve sonuc ayni delirmek uzereyim zaten birde boyle sikinti cikti

Murat rahatsiz etdiysem ozur dilerim sorunu cozdum suan kasma olurmu bilmem dosyalar simdi normal eskisi gibi bu arada paylastigin kaspersky yeni surumlerinden 1 ni indiriyorum dikkatiniz icin saolun biraz canim sikilmisdi yok tan olusan sikinti yuzunden malum windows yapicak bir sey yok :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı