Windows'ta performans iyileştirme bilgileri yalan mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Okudum hocam tek konuys 10 konuluk soru sığdurmışsınız burada öğrenciside, parası olmayanı, olup alamayanı çok RAM yetmiyor yükselt çok saçma bir şey ki biomdaki sistemi kullanıyorum kesinlikle halen düz Windows kullanmam daha geçen format attım Windows 11 LTSC kurdum Lite sürüm yani zaten oynanmış sürümle düz 11'den 10 FPS artış hadi FPS gçeelim zaten 120'den yukarı alıyorum şükür yetmiyor winutilty debloat yapıyorum ve şakasız sistem hizmeti azaldığından 20 snden 9 snlere açılmayı düşürdüm düzgün iyileştirme yaparsanız sorunlar azalır 4060'tan sonra mesela 4070 çıktı diyelim hemen "daha iyi ekran kartı çıkmış daha çok FPS alırım değiştireceğim hemen" mantığı çok saçma değiştiriceksin olacak fark 30 40 senin aklındaki 90 100 bir de çok kaba düşünceniz var daha genel samimi düşünürseniz iyi olur.

Bak işte anlamıyorsunuz. :D Diyorum ki

Evet arkadaşlar Windows'un arama kısmına ''Gelişmiş sistem ayarlarını görüntüle'' yazıyorsunuz. Ardından ilk kısımdan Ayarlara basıp ''En iyi performans gibi ayarlar'' diyorsunuz ve artık oyunlarda 30 FPS yerine 1000FPS alacaksınız.

Diye rehber yapıp insanları kandırıyorlar. Bir FPS oyununuz varsa ona girin ve en düşük çözünürlüğe çekip bütün ayarları en düşüğe alın.
O zaman sitemini git konunun ilk başında anlat. Adamlar böyle böyle yapıp milleti kandırıyor diye. Sen konuda bu optimizasyonu yapmaya çalışan kitleye laf söylüyorsun yok SSD'ni yükselt yok RAM'ini yükselt diye. Öyle bir giriş yapmışsınız ki sanki optimizasyonu yapmaya çalışanlarda sorun var.

Evet arkadaşlar Windows'un arama kısmına ''Gelişmiş sistem ayarlarını görüntüle'' yazıyorsunuz. Ardından ilk kısımdan Ayarlara basıp ''En iyi performans gibi ayarlar'' diyorsunuz ve artık oyunlarda 30 FPS yerine 1000FPS alacaksınız.

Diye rehber yapıp insanları kandırıyorlar. Bir FPS oyununuz varsa ona girin ve en düşük çözünürlüğe çekip bütün ayarları en düşüğe alın.
ortadaki yazdığın şeyi bu konu içerisinde ilk defa yazıyorsun böyle yazsan tamam haklısın deyip geçeceğiz zaten

O zaman sitemini git konunun ilk başında anlat. Adamlar böyle böyle yapıp milleti kandırıyor diye. Sen konuda bu optimizasyonu yapmaya çalışan kitleye laf söylüyorsun yok SSD'ni yükselt yok RAM'ini yükselt diye. Öyle bir giriş yapmışsınız ki sanki optimizasyonu yapmaya çalışanlarda sorun var.
Optimizasyon nedir açıklar mısın?

Senin burada anlattıklarını konunun ilk başında anlatsan kimse senin düşüncene laf etmez zaten.

Dostum anlamıyorsun. Bana optimizasyon nedir ne işe yarar onu anlat.
Soruma neden soruyla cevap veriyorsun kanka? Bana bi anda optimizasyonun anlamını sorarak kilitlediğini mi zannediyorsun? Çok merak ediyorsan git bak diyeceğim sonra bana "Optimizasyon ne demek bilmiyo yine de konuşuyo :D" diyeceksin.

Soruma neden soruyla cevap veriyorsun kanka? Bana bi anda optimizasyonun anlamını sorarak kilitlediğini mi zannediyorsun? Çok merak ediyorsan git bak diyeceğim sonra bana "Optimizasyon ne demek bilmiyo yine de konuşuyo :D" diyeceksin.
Hocam ben senin söylemeni istiyorum. Optimizasyon nedir anlatır mısın?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı