gaspcıkedi Zeptopat Katılım 8 Kasım 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:05 #1 Microsoft Store'den Roblox for Windows indirdim ama bayağıdır bir bekliyorum ama açılmadı.
E eutrias Hectopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 665 Çözümler 1 Dün 19:10 #2 gaspcıkedi dedi: Microsoft Store'den Roblox for Windows indirdim ama bayağıdır bir bekliyorum ama açılmadı. Eki Görüntüle 2617233 Genişletmek için tıkla... DNS falan kullanmıyorsanız ondan olabilir. Yoksa silip direkt sitesinden indirmeyi denemediyseniz deneyin. Artı 0 Eksi
gaspcıkedi dedi: Microsoft Store'den Roblox for Windows indirdim ama bayağıdır bir bekliyorum ama açılmadı. Eki Görüntüle 2617233 Genişletmek için tıkla... DNS falan kullanmıyorsanız ondan olabilir. Yoksa silip direkt sitesinden indirmeyi denemediyseniz deneyin.
TechnoWin24 Picopat Katılım 3 Mayıs 2025 Mesajlar 137 Çözümler 3 Yer Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo LOQ 15IAX9I Cinsiyet Erkek Dün 19:12 #3 MS Store'den değil de kendi sitesinden indir DNS varsa onun yerine GoodByeDPI Turkey kur Artı 0 Eksi
Mamistv1 Hectopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 2.282 Makaleler 1 Çözümler 32 Yer Kaliforniya, Santa Barbara Daha fazla Sistem Özellikleri TLOU P1 hayranı ve Ellie Williams aşığı. Cinsiyet Erkek Dün 19:13 #4 Sitesinden indirmeyi deneyin. Ayrıca haberiniz vardır muhtemelen ama yoksa, Roblox Türkiye de yasaklandı. Bu yüzden DNS / VPN gibi araçlar kullanmanız gerekmektedir. Artı 0 Eksi
Sitesinden indirmeyi deneyin. Ayrıca haberiniz vardır muhtemelen ama yoksa, Roblox Türkiye de yasaklandı. Bu yüzden DNS / VPN gibi araçlar kullanmanız gerekmektedir.