B Batuhan İlkdoğmuş Hectopat Katılım 13 Ağustos 2014 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2016 #1 Arkadaşlar ben şimdi Windows'un yanına Ubuntu kurmak istiyorum. Windows'ta yüklediğim Steam ( İşletim sistemiyle aynı sürücüde değiller D'de yani. ) ve Steam oyunlarını Ubuntu üzerinde çalıştırıp destekleyen oyunları açabilir miyim?
Arkadaşlar ben şimdi Windows'un yanına Ubuntu kurmak istiyorum. Windows'ta yüklediğim Steam ( İşletim sistemiyle aynı sürücüde değiller D'de yani. ) ve Steam oyunlarını Ubuntu üzerinde çalıştırıp destekleyen oyunları açabilir miyim?
B Batuhan İlkdoğmuş Hectopat Katılım 13 Ağustos 2014 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2016 #3 Teşekkürler. İyi forumlar.
F fozbek Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 1.887 Makaleler 6 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 18 Ağustos 2016 #4 Steam yükleyip destekli oyunları oynayabilirsiniz fakat Windows için indirmiş olduğunuz oyunlar Linux'te çalışmayacaktır. Tekrar indirmeniz gerekiyor.
Steam yükleyip destekli oyunları oynayabilirsiniz fakat Windows için indirmiş olduğunuz oyunlar Linux'te çalışmayacaktır. Tekrar indirmeniz gerekiyor.
Işıklı maus Hectopat Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2016 #5 Ubuntu'ya Steam kurarak CS:GO rahatça oynuyabilirsiniz.
DogukanArslan Kilopat Katılım 27 Eylül 2015 Mesajlar 157 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2016 #6 Linux destekleyen oyunları indirip açabilirsiniz, fakat desteklemeyenler için WINE adlı bir program kullanmanız gerekmekte.
Linux destekleyen oyunları indirip açabilirsiniz, fakat desteklemeyenler için WINE adlı bir program kullanmanız gerekmekte.