Windows'tan başka hangi işletim sistemi yüklenebilir?

YunusDndr

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Yazılımcı
Windows 10 harici başka bir işletim sistemine geçmek istersem hangi sistemleri önerebilirsiniz?

Direkt Linux hem oyun oynarsınız hem de kod vb işiniz varsa iyi gider.

Windows 10 harici başka bir işletim sistemine geçmek istersem hangi sistemleri önerebilirsiniz?

Linux Mint Cinnamon öneririm. Son kullanıcı odaklı güzel bir Linux dağıtımı. Onun ile Linux ortamına alıştıktan sonra önce arcolinuxb ardından EndeavourOS veya Arch Linux geçebilirsiniz.

Garuda KDE DR460NIZed Edition, Pardus, Arch Linux, PNM OS.

Hocam bunu ChatGPT'ye yazdırdınız değil mi?

Bu dağıtımlar fena olmasa da başlangıç için zulüm olur. Linux hikayeme Garuda ile başlamak gibi bir hata yapmıştım. Linux Mint geçince dünya varmış dedim.

Garuda KDE DR460NIZed Edition, Pardus, Arch Linux, PNM OS.

Hocam bunu ChatGPT'ye yazdırdınız değil mi?
evet, bilmeyenler var bilmeyenlere destek olmaya çalışıyorum bazen direk yazıyı veriyorum.

• Dos
  • Minix
  • Unix
  • Linux
  • SME Linux
  • Pardus
  • Truva
  • Windows
  • Ubuntu
  • Centos
  • FreeDos32
  • GNU/Hurd
  • Haiku
  • NetBSD
  • ReactOS
  • Microsoft Windows
  • Mac OS X
  • Chrome OS

Bu dağıtımlar fena olmasa da başlangıç için zulüm olur. Linux hikayeme Garuda ile başlamak gibi bir hata yapmıştım. Linux Mint geçince dünya varmış dedim.

Hocam yazıyı hızlıca yazmaya çalışınca aklıma ilk onlar geldi Linux Mint aklıma gelseydi yazardım kusuruma bakmayın.

Hocam yazıyı hızlıca yazmaya çalışınca aklıma ilk onlar geldi Linux Mint aklıma gelseydi yazardım kusuruma bakmayın.

Hocam peki Linux kurmak istersem driver sıkıntısı falan çeker miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…