claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.412 Makaleler 60 Çözümler 816 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2023 #11 O GPU biraz sorun yaratabilir. Intel GPU ile daha rahat kullanırsın.
KDE Plasma Centipat Katılım 31 Mayıs 2024 Mesajlar 491 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Gerek yok. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Şubat 2025 #12 516431 dedi: Bir tane bilgisayarım var, onunla oyun vs oynamıyorum ve ona macOS kurmak istiyorum. Şu Mac'i çok uğraştırmadan kurmanın bir yolu yok mu? Direkt setupunu açıp kursam falan ya da bilgisayarcıda yaparlar mı? Genişletmek için tıkla... USB yoluyla yapabillirsin başka çare yok eğer verilerin varsa yedeklemen lazım.
516431 dedi: Bir tane bilgisayarım var, onunla oyun vs oynamıyorum ve ona macOS kurmak istiyorum. Şu Mac'i çok uğraştırmadan kurmanın bir yolu yok mu? Direkt setupunu açıp kursam falan ya da bilgisayarcıda yaparlar mı? Genişletmek için tıkla... USB yoluyla yapabillirsin başka çare yok eğer verilerin varsa yedeklemen lazım.