Windows'tan ürün anahtarını silme

Jenifferrr

Decapat
Herkese selam arkadaşlar. Bu benim ilk konum, hatalarım olursa mazur görün. Ben üç buçuk ay önce Windows'a CMD'yle bir kaç komut yazıp Windows'u etkinleştirmiştim. Kısacası korsan etkinleştirmiştim videonun linkini isterseniz atacağım. Ben korsan kullandığım için pişmanım. Windows'a girdiğim ürün anahtarını silmek istiyorum dostlar fakat ne yaparsam yapayım silinmiyor anahtar.

-Temiz kurulum yaptım.
-Bilgisayar da dosyaları kaldırdım ve sürücüyü temizledim.
-CMD'de slmgr.vbs /upk,slmgr.vbs /cdns ve buna benzer diğer birçok komut yazıp bilgisayarı yeniden başlattım.

Bunların hepsini yapmama rağmen silinmiyor .Elimden geleni ardıma koymuyorum fakat olmuyor .Ne yapmalıyım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Komut istemine sırasıyla;
slmgr /upk slmgr /cpky yaz. Her birini yazdıktan sonra enter yap.
Dediğin işlemleri yapıp bilgisayarı sıfırlamıştım. Tekrar deniyelim bakalım.
Komut istemine sırasıyla;
slmgr /upk slmgr /cpky yaz. Her birini yazdıktan sonra enter yap.
Dediğini yaptım fakat Windows'u etkinleştirden sorun gidere tıklayınca tekrar aktifleşiyor.

Bir göz atın isterseniz ben bu konudan sonra çözmüştüm sorunumu:
Şuanda işim var 2 saat içerisinde dediğiniz konuyu inceleyeceğim fakat ben bilgisayarıma hiçbir zaman KMSpico kurmadım :).
Bir göz atın isterseniz ben bu konudan sonra çözmüştüm sorunumu:
Galiba açtığım konuyu,mesajları çok incelemedin :(. Etkinleştirmek için hiçbir program vs şeyler kullanmadım sadece CMD'yi açıp ortalama 3 komut girerek etkinleştirdim. Denemediğim şey kalmadı. CMD'ye ürün anahtarını silme komutunu yazıp bilgisayarı sıfırladım yine olmadı :(. Umarım sorunuma çare bulunur :).
Bana yardım edebilecek kimse yok mu ? :(

Bilgili olan 2 kişiyi etiketlemek istiyorum yanlış anlaşılmasın diğer üyelere bilgisiz gibi bir gönderme yapmıyorum :). @Recep Baltaş @Murat5038

Son düzenleme:
Bilgilendirme için teşekkür ederim fakat kararım değişmeyecek :/. İsteğim sadece Windows'a girdiğim lisans anahtarını silmek. Cevaplarınızı bekliyorum.

Bilgisayarım>Özellikler'de Windows etkinleştirme kısmında "Ürün anahtarı değiştir" yazıyor.

Ürün anahtarı alabilecek durumunuz yok, o sitelere de güvenmiyorsanız bırakın olduğu gibi kalsın. Niye uğraşıyorsunuz bu kadar anlamadım.
Huyum böyle ayrıca korsan kullanıyorum yani ? Korsandan kurtulmak istemem kötü bişey mi sence ? Korsan Windows kullanacağıma Windows'u etkinleştir yazısını görürüm daha iyi.
Arkadaşlar ben bu sorunumu çözemeyecek miyim :(. Normalde nerdeyse burdaki kullanıcıların %96'sının sorunu çözülürken benimkinin çözülmemesini istemiyorum ne yapmalıyım :(.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı