Windows'u açınca sol üstte tire

NotCry

Picopat
Technopat Sosyal'de yer alan son sürüm Windows 10 ISO dosyasını Rufus yardımıyla MBR, BIOS şeklinde USB'e yazdırıyorum. (Sistemim GPT ve UEFI desteklemiyor.) İşletim sistemim normalde Windows 7 64 Bit idi. Bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra Boot menüye giriyorum ve Flash Disk'i seçiyorum. Ardından Windows logosu çıkıp siyah ekran geliyor. Ayrıyeten sol üst kornerede yanıp sönen "-" işareti bulunuyor. BIOS güncel durumda. Şimdiden yardımlar için teşekkür ederim.

Aynı sorun bende her Windows'u açtıgımda oluyor :D

Sistem özellikleri nedir? Boot menüde USB'nin adı yazıyor mu?

Abi bende bir soru sorucam müsadenle. Benim de arkadaştaki gibi her Windows'u açtığımda veya resetlediğimde sol üstte o çizgi var. Anlamadım gitti :D.

Sol üstte yanıp sönen tire sisteminiz bootable disk ararken yanıp söner. Aslında bunun yanıp sönmesi garip bir durum değil. Yanıp söndükten sonra Windows başlıyorsa bir sıkıntı yok. Eğer sistem UEFI ise bu süreci daha hızlı geçtiği için bu tarz yanıp sönmeler görünmeyebilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı