KADO38 Hectopat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 1.368 Çözümler 6 Yer Kayseri 1 Mart 2023 #1 Windows kurarken SSD sürücüleri olmadığı için galiba Windows sürümü bulunamadı diyor. Laptop kullanıyorum hiçbir şey yok hiçbir Windows sürümü veya işletim sistemine ne yapmalıyım?
Windows kurarken SSD sürücüleri olmadığı için galiba Windows sürümü bulunamadı diyor. Laptop kullanıyorum hiçbir şey yok hiçbir Windows sürümü veya işletim sistemine ne yapmalıyım?
Çözüm I I iCyrex 2 Mart 2023 KADO38 dedi: Yarın ilk iş deneyeceğim teşekkürler. Hocam denedim aynı hata devam belki BIOS pili ile ilgilidir? Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS'u resetlemeyi deneyin. Cihazı fişten çekin BIOS pilini çıkarıp 10 dakika bekleyin geri takın.
KADO38 dedi: Yarın ilk iş deneyeceğim teşekkürler. Hocam denedim aynı hata devam belki BIOS pili ile ilgilidir? Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS'u resetlemeyi deneyin. Cihazı fişten çekin BIOS pilini çıkarıp 10 dakika bekleyin geri takın.
I iCyrex Megapat Katılım 27 Ocak 2016 Mesajlar 479 Çözümler 14 1 Mart 2023 #11 KADO38 dedi: Tam olarak nasıl biraz detaylı anlatır mısınız? Evet. Genişletmek için tıkla... Bu hatayı alıyorsun değil mi? Dosya Ekleri aygit-surucusu-bulunamadıg.jpg 18,4 KB · Görüntüleme: 33 Artı 0 Eksi
KADO38 dedi: Tam olarak nasıl biraz detaylı anlatır mısınız? Evet. Genişletmek için tıkla... Bu hatayı alıyorsun değil mi?
KS KS KADO38 Hectopat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 1.368 Çözümler 6 Yer Kayseri 1 Mart 2023 #12 Kullanıcı311 dedi: Hocam laptop ise laptopun modeli nedir? Masaüstü ise anakart modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Bir de 2012 de aldık 2011 model galiba. Artı 0 Eksi
Kullanıcı311 dedi: Hocam laptop ise laptopun modeli nedir? Masaüstü ise anakart modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Bir de 2012 de aldık 2011 model galiba.
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2023 #13 KADO38 dedi: Laptop modelini tam bilmiyorum fakat özellikleri 6 GB RAM(8 yaptım) 520MX NVIDIA I7-26(devamı var aklımda değil)26nında devamı var. Genişletmek için tıkla... Marka? Artı 0 Eksi
KADO38 dedi: Laptop modelini tam bilmiyorum fakat özellikleri 6 GB RAM(8 yaptım) 520MX NVIDIA I7-26(devamı var aklımda değil)26nında devamı var. Genişletmek için tıkla... Marka?
KS KS KADO38 Hectopat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 1.368 Çözümler 6 Yer Kayseri 1 Mart 2023 #14 iCyrex dedi: Bu hatayı alıyorsun değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet bu hatayı alıyorum bir de yükledikten sonra yeniden başlatacağı zaman da o hatayı alıyorum. Kullanıcı311 dedi: Marka? Genişletmek için tıkla... samsung Artı 0 Eksi
iCyrex dedi: Bu hatayı alıyorsun değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet bu hatayı alıyorum bir de yükledikten sonra yeniden başlatacağı zaman da o hatayı alıyorum. Kullanıcı311 dedi: Marka? Genişletmek için tıkla... samsung
I iCyrex Megapat Katılım 27 Ocak 2016 Mesajlar 479 Çözümler 14 1 Mart 2023 #15 Hocam bu hatayı aldıktan sonra windowsu nasıl yüklemeyi başarıyorsun? Bu ekranı geçemezsiniz çünkü. Artı 0 Eksi
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2023 #16 KADO38 dedi: Evet bu hatayı alıyorum bir de yükledikten sonra yeniden başlatacağı zaman da o hatayı alıyorum. Samsung. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayar açılırken art arda F2 tuşuna basın. Artı 0 Eksi
KADO38 dedi: Evet bu hatayı alıyorum bir de yükledikten sonra yeniden başlatacağı zaman da o hatayı alıyorum. Samsung. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayar açılırken art arda F2 tuşuna basın.
KS KS KADO38 Hectopat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 1.368 Çözümler 6 Yer Kayseri 1 Mart 2023 #17 iCyrex dedi: Hocam bu hatayı aldıktan sonra Windows'u nasıl yüklemeyi başarıyorsun? Bu ekranı geçemezsiniz çünkü. Genişletmek için tıkla... O yüzden zaten yükleyemedim başlıkta da Windows açmadan dedim. Artı 0 Eksi
iCyrex dedi: Hocam bu hatayı aldıktan sonra Windows'u nasıl yüklemeyi başarıyorsun? Bu ekranı geçemezsiniz çünkü. Genişletmek için tıkla... O yüzden zaten yükleyemedim başlıkta da Windows açmadan dedim.
I iCyrex Megapat Katılım 27 Ocak 2016 Mesajlar 479 Çözümler 14 1 Mart 2023 #18 iCyrex dedi: Hocam bu hatayı aldıktan sonra Windows'u nasıl yüklemeyi başarıyorsun? Bu ekranı geçemezsiniz çünkü. Genişletmek için tıkla... Eğer aldığın hata attığım görseldeki gibi ise yapacağın iki şey var; Başka bir USB belleğe Windows Media Creation Tool ile Windows'u yazdır %90 çözülecektir. Ya da USB'yi laptop üzerindeki siyah girişe tak. Bu ikisi işe yaramazsa beni etiketle. Artı 0 Eksi
iCyrex dedi: Hocam bu hatayı aldıktan sonra Windows'u nasıl yüklemeyi başarıyorsun? Bu ekranı geçemezsiniz çünkü. Genişletmek için tıkla... Eğer aldığın hata attığım görseldeki gibi ise yapacağın iki şey var; Başka bir USB belleğe Windows Media Creation Tool ile Windows'u yazdır %90 çözülecektir. Ya da USB'yi laptop üzerindeki siyah girişe tak. Bu ikisi işe yaramazsa beni etiketle.
KS KS KADO38 Hectopat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 1.368 Çözümler 6 Yer Kayseri 1 Mart 2023 #19 Kullanıcı311 dedi: Hocam bilgisayar açılırken art arda F2 tuşuna basın. Genişletmek için tıkla... Öyle zaten BIOS açılmıyor mu açtıktan sonra ne yapacağım USB'den format atarken yaptığımız yere mi gireceğiz? iCyrex dedi: Eğer aldığın hata attığım görseldeki gibi ise yapacağın iki şey var; Başka bir USB belleğe Windows Media Creation Tool ile Windows'u yazdır %90 çözülecektir. Ya da USB'yi laptop üzerindeki siyah girişe tak. Bu ikisi işe yaramazsa beni etiketle. Genişletmek için tıkla... Tamam deneyeceğim teşekkürler. Artı 0 Eksi
Kullanıcı311 dedi: Hocam bilgisayar açılırken art arda F2 tuşuna basın. Genişletmek için tıkla... Öyle zaten BIOS açılmıyor mu açtıktan sonra ne yapacağım USB'den format atarken yaptığımız yere mi gireceğiz? iCyrex dedi: Eğer aldığın hata attığım görseldeki gibi ise yapacağın iki şey var; Başka bir USB belleğe Windows Media Creation Tool ile Windows'u yazdır %90 çözülecektir. Ya da USB'yi laptop üzerindeki siyah girişe tak. Bu ikisi işe yaramazsa beni etiketle. Genişletmek için tıkla... Tamam deneyeceğim teşekkürler.
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2023 #20 KADO38 dedi: Öyle zaten BIOS açılmıyor mu açtıktan sonra ne yapacağım USB'den format atarken yaptığımız yere mi gireceğiz? Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS'a girip SSD modelini söyleyiniz. Artı 0 Eksi
KADO38 dedi: Öyle zaten BIOS açılmıyor mu açtıktan sonra ne yapacağım USB'den format atarken yaptığımız yere mi gireceğiz? Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS'a girip SSD modelini söyleyiniz.