Çözüldü Windows'u açmadan nasıl SSD modeli öğrenilir?

• Konuyu başlatan KADO38
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 34
  • Görüntüleme 1.507
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KADO38

Hectopat
Yer
Kayseri
Windows kurarken SSD sürücüleri olmadığı için galiba Windows sürümü bulunamadı diyor. Laptop kullanıyorum hiçbir şey yok hiçbir Windows sürümü veya işletim sistemine ne yapmalıyım?

Dediklerimi yaptınız mı hocam başka bir USB'ye yazdırdınız mı?

USB'ye zaten yazdırmıştım onu deneyince böyle oldu önce oluyordu başka bir problem vardı onu çözdüm bu çıktı.

@İcyrex başka bir USB'ye onun sürücülerini indirirsem olabilir mi?

Tam indirdim yeniden başlatacak CTRL Shift del yapmamı istiyor bu neden acaba?

Son düzenleme:
Hangisini son yazdığımı mı?

An operating System wasn't found try disconnecting any drives that don't contain an operating System.
Son yazdığınızı evet.

Hocam siz BIOS ayarları ile oynadınız mı? Büyük ihtimalle BIOS'tan boot sırasında 1. sıraya USB falan attınız. 1.sıraya notebook HDD ya da notebook SSD gibi bir seçenek olacak. 1. sıraya SSD ya da HDD'yi koyun.

Son yazdığınızı evet.

Hocam siz BIOS ayarları ile oynadınız mı? Büyük ihtimalle BIOS'tan boot sırasında 1. sıraya USB falan attınız. 1.sıraya notebook HDD ya da notebook SSD gibi bir seçenek olacak. 1. sıraya SSD ya da HDD'yi koyun.

Böyle bir hata veriyor ve CTRL Shift delete istiyor siyah ekran
An operating System wasn't found try disconnecting any drives that don't contain an operating System.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı