Windows'u başka diskteki bir bölüme kopyalamak mümkün mü?

Dorzi

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, SSD var onun içinde Windows 10 var. Bunu alıp 1 TB'lık HDD'de ayırdığım 120 GB'lık bölüme aktarabilir miyim? Boot menüsünden HDD'yi seçtiğimde Windows açılacak yani. Böyle bir şey mümkün mü?

Öncelikle HDD ve kopyalayacağınız SSD'yi içinde işletim sistemi kurulu bir bilgisayara bağlamanız lazım. Ücretsiz olarak ben aşağıdaki programı ekliyorum, 4-5 kez kullandım, sorunsuz çalıştı. Kaynak olarak SSD'yi, Hedef olarak 1TB HDD'deki 120Gb bölümü seçip başlatacaksınız.

Ücretiz uygulamalarla birkaç sorun yaşadığımdan ücretliye yönlendirdim arkadaşı ama sizin de deneyimleriniz olumluysa denemekten zarar gelmez. AMa her ihtimale karşı önemli dataların bir yedeğinin alınması gerekli diye düşünüyorum.

Evet temiz kurulum en iyisi. Fakat oraya kopyalayıp haftada bir falan açıcağım. SSD'ye başka bir sistem kuracağım.

Evet temiz kurulum en iyisi. Fakat oraya kopyalayıp haftada bir falan açıcağım. SSD'ye başka bir sistem kuracağım.
Ama dediğim gibi SSD'deki kopyalacağınız işletim sisteminden ayrı, 2. işletim sisteminde yapmalısınız bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…