Merhaba, SSD var onun içinde Windows 10 var. Bunu alıp 1 TB'lık HDD'de ayırdığım 120 GB'lık bölüme aktarabilir miyim? Boot menüsünden HDD'yi seçtiğimde Windows açılacak yani. Böyle bir şey mümkün mü?
Merhaba, SSD var onun içinde Windows 10 var. Bunu alıp 1 TB'lık HDD'de ayırdığım 120 GB'lık bölüme aktarabilir miyim? Boot menüsünden HDD'yi seçtiğimde Windows açılacak yani. Böyle bir şey mümkün mü?
Öncelikle HDD ve kopyalayacağınız SSD'yi içinde işletim sistemi kurulu bir bilgisayara bağlamanız lazım. Ücretsiz olarak ben aşağıdaki programı ekliyorum, 4-5 kez kullandım, sorunsuz çalıştı. Kaynak olarak SSD'yi, Hedef olarak 1TB HDD'deki 120Gb bölümü seçip başlatacaksınız.
HDClone by Miray Software is the universal tool for cloning disks and other mass storage media fast and easily. To be used for backups, data recovery, system migration and professional duplication of several disks at a time.
Hocam temiz kurulum şeklinde yapmanız dah amantıklı olur. İşletim sistemini birebir kopyalayıp taşımaya yarayan ücretli yazılımlar var ama temizce istediğiniz lokasyona tekrar kumanız en sağlıklısı olur diye düşünüyorum.
Ücretiz uygulamalarla birkaç sorun yaşadığımdan ücretliye yönlendirdim arkadaşı ama sizin de deneyimleriniz olumluysa denemekten zarar gelmez. AMa her ihtimale karşı önemli dataların bir yedeğinin alınması gerekli diye düşünüyorum.