Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.586 Makaleler 1 Çözümler 5 20 Mayıs 2021 #1 Bunu yapınca virüs giriyor veya sistem yavaşlıyor diyenler neye dayanarak söylüyor? Yıllardır bu şekilde yapıyorum bir zararını görmedim. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mayıs 2021
Bunu yapınca virüs giriyor veya sistem yavaşlıyor diyenler neye dayanarak söylüyor? Yıllardır bu şekilde yapıyorum bir zararını görmedim.
omersrn71 Hectopat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 353 Çözümler 6 Yer Dünya 20 Mayıs 2021 #2 Dayanakları yok ki. Lisans yönetim sunucusunu değiştirince güya bilgisayarın her izni açılıyor.
Zillakami Kilopat Katılım 22 Ağustos 2019 Mesajlar 709 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #3 CMD ile yazılan bir kod ile nasıl virüs bulaşsın şehir efsaneleri.
Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.586 Makaleler 1 Çözümler 5 20 Mayıs 2021 #4 omersrn71 dedi: Dayanakları yok ki. Lisans yönetim sunucusunu değiştirince güya bilgisayarın her izni açılıyor. Genişletmek için tıkla... Zillakami dedi: CMD ile yazılan bir kod ile nasıl virüs bulaşsın şehir efsaneleri. Genişletmek için tıkla... Forumdaki konuların neredeyse hepsinde sistemi yavaşlatır vs demişler. Ben 3 yıla yakındır kullanıyorum bir sorun göremedim. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mayıs 2021
omersrn71 dedi: Dayanakları yok ki. Lisans yönetim sunucusunu değiştirince güya bilgisayarın her izni açılıyor. Genişletmek için tıkla... Zillakami dedi: CMD ile yazılan bir kod ile nasıl virüs bulaşsın şehir efsaneleri. Genişletmek için tıkla... Forumdaki konuların neredeyse hepsinde sistemi yavaşlatır vs demişler. Ben 3 yıla yakındır kullanıyorum bir sorun göremedim.
Lord Tordah Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 436 Çözümler 2 Yer pensilvanya 20 Mayıs 2021 #5 Ben de CMD ile etkinleştirdim. Senelerdir sıkıntısı görmedim.
Zillakami Kilopat Katılım 22 Ağustos 2019 Mesajlar 709 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #6 Ashes dedi: Forumdaki konuların neredeyse hepsinde sistemi yavaşlatır vs demişler. Ben 3 yıla yakındır kullanıyorum bir sorun göremedim. Genişletmek için tıkla... Dili olan konuşuyor. Sistemi yavaşlatacak bir neden göremiyorum. Ayrıca siz de sorununu görmemişsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mayıs 2021
Ashes dedi: Forumdaki konuların neredeyse hepsinde sistemi yavaşlatır vs demişler. Ben 3 yıla yakındır kullanıyorum bir sorun göremedim. Genişletmek için tıkla... Dili olan konuşuyor. Sistemi yavaşlatacak bir neden göremiyorum. Ayrıca siz de sorununu görmemişsiniz.
3 393060 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 5.909 Makaleler 3 Çözümler 65 20 Mayıs 2021 #7 Sizi crack etkinleştirme sunucularına bağlıyor o kodlar. Bu arada yavaşlatmaz.
avis1 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 2.766 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer istanbul 20 Mayıs 2021 #8 İnternette binlerce online aktive eden keyler varken ne gerek var? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mayıs 2021
Harry Da Souza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 3.729 Makaleler 2 Çözümler 12 20 Mayıs 2021 #9 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.586 Makaleler 1 Çözümler 5 20 Mayıs 2021 #10 Harry Da Souza dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... KMS ne alaka?
Harry Da Souza dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... KMS ne alaka?