Windows'u CMD ile etkinleştirmek sistemi yavaşlatır mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu ben iki sene öncesinde anlatmıştım :)

CMD üzerinden etkinleştirme muhabbetini yaptığınızda, uzak bir lisans sunucusuna kendinizi bağlıyorsunuz. Yani anladınız mevzuyu.

KMS farklı CMD farklı bana ikisi arasındaki bağlantıyı kanıtla diyorum :D.

Activate using Key Management Service (Windows 10) - Windows Deployment Microsoft kendi web sitesinde CMD aracılığıyla nasıl KMS server kurulabileceğini anlatmış. Siz buradaki kodları kullanarak kimin olduğunu bilmediğiniz bir KMS'ye bağlanıyorsunuz. Eğer bilgisayarını zombi bilgisayar yapmak istiyorsan dene. Kod ile Windows etkinleştirme Akil hocam yıllar önce anlatmış olayı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam da diyelim bilgisayarıma zarar veriyor, nereden anlayacağım veya neden belli olmuyor? :D.
Siz kopyala yapıştır yaparken bağlandığınız sunucunun ne olduğunu bilmiyorsunuz o verdiğiniz komutla KMS sunucularına belli aralıklarla PC'niz bağlanıp aktivasyonu yeniliyor ama o bağlanmalarda ne yapılabileceğini bilemezsiniz çünkü yönetici olarak siz izin veriyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet birinde program kuruyorsun diğerinde kurmuyorsun. Farklı mı? Evet farklı. Peki her türlü iş KMS sunucularında mı bitiyor? Evet.
KMSpico CMD'den farklı olarak sisteme yük bindirir. Daha karışıktır. KMSpico hakkında açılan konuyu incelemeni öneririm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı