Windows'u Eski Sürümüne Nasıl Geri Götürürüm?

Jhonathan Bamba

Decapat
Son 1903 güncellemesi bilgisayarımı mahvetti. Bilgisayar hızlansın diye dosya silerken aptallık edip eski güncellemeleri de sildim. Bunları geri yüklememin herhangi bir yolu yok mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hayır o klasör yok. Sildiğim eski güncellemeden kastım da şu, artık dosyaları temizlerken bir uyarı çıktı ve bunları silersen asla eski sürüme dönemezsin yazıyordu. Yine de sildim.

Formattan başka bir yol yok mu ya?

Eski sürüme dönmek istiyorsanız formattan başka çareniz yok. Eski sürümün ISO dosyasını indirip temiz kurulum yapmanız gerekiyor. Neden dönmek istediğinizi bilmiyorum fakat mevcut güncelleştirmeleri eksiksiz yapıp mevcut sürümde devam edin derim.
Eski sürüme dönmek istiyorsunuz doğru mu anladım? 1903 sürümüne yükseltme ile geçtiyseniz ve C sürücüsünde Windows.old klasörü duruyorsa Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Kurtarma bölümünden önceki sürüme dönebilirsiniz. Sildiğiniz eski güncellemelerden kastınız nedir? Mevcut sürümde kalacaksanız tüm güncelleştirmeleri denetleyin ve eksiksiz yapın.

Windows 10'a yükseltme ile mi? Geçtiniz yoksa temiz kurum ile mi?
Güncelleme
Eski sürüme dönmek istiyorsunuz doğru mu anladım? 1903 sürümüne yükseltme ile geçtiyseniz ve C sürücüsünde Windows. Old klasörü duruyorsa Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Kurtarma bölümünden önceki sürüme dönebilirsiniz. Sildiğiniz eski güncellemelerden kastınız nedir? Mevcut sürümde kalacaksanız tüm güncelleştirmeleri denetleyin ve eksiksiz yapın.
Hayır o klasör yok. Sildiğim eski güncellemeden kastım da şu, artık dosyaları temizlerken bir uyarı çıktı ve bunları silersen asla eski sürüme dönemezsin yazıyordu. Yine de sildim.
Eski sürüme dönmek istiyorsunuz doğru mu anladım? 1903 sürümüne yükseltme ile geçtiyseniz ve C sürücüsünde Windows. Old klasörü duruyorsa Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Kurtarma bölümünden önceki sürüme dönebilirsiniz. Sildiğiniz eski güncellemelerden kastınız nedir? Mevcut sürümde kalacaksanız tüm güncelleştirmeleri denetleyin ve eksiksiz yapın.
Hocam üstteki yoruma yazdım duru mu? ne olur yardım eder misin?
Elinden tutarak. Şaka.

Yeni sürümün ISO dosyasıyla tekrar format atmanız en iyi seçenek. Windows geri yüklemeye de bakmanızı öneririm, oluşturulmuş bir geri yükleme noktasına dönebilirsiniz belki.

Son düzenleyen: Moderatör:

Eski sürüme dönmek istiyorsanız formattan başka çareniz yok. Eski sürümün ISO dosyasını indirip temiz kurulum yapmanız gerekiyor. Neden dönmek istediğinizi bilmiyorum fakat mevcut güncelleştirmeleri eksiksiz yapıp mevcut sürümde devam edin derim.

Çözüm
Son sürümle inanılmaz yavaşladı bilgisayar dönmek istememin sebebi bu.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı