Rehber Windows'u etkinleştir nasıl kaldırılır?

Hocam aynen bu şekilde gözükmesi için hangi dosyalardan değişim yapmam gerek yardımcı olabilir misiniz?
Kayıt defteri. Yalnız galiba koyu mod ve görev çubuğu rengini kapatınca oluyordu tam hatırlamıyorum. Ondan sonra şu ayarları yapmıştım:
Transparency effects:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Themes\Personalize
EnableTransparency: 1
ColorPrevalence: 0
Apps uses & System uses light theme: 0

Windows'un etkin değilse görev çubuğu rengi ve dark mode ile olan ayarları da atayım.

Sadece uyarıyı kaldırmak ne işe yarar anlamıyorum. Birçok özellik kullanılamıyor. Sitelerde ucuz keyler var alın onları deneyin.

Etkin değil hocam. Harika olur atarsanız.

görev çubuğunu siyah yapma:
regedit: HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Themes\Personalize
AppsUseLightTheme: 0
SystemUsesLightTheme: 0
Teşekkürler, Windows'u etkinleştir yazısı için çözüm buldunuz mu acaba? Bende de ilk yeniden başlatmada kalktı sonra geri geldi de.

Son düzenleme:
Hocam ben dizüstü bilgisayarımda yaptım ve tekrar başlattıktan sonra Windows açılış ekranında kaldı. Bilgisayar açılmıyor nasıl düzelteceğim?

Dosya Ekleri

• image.jpg
    79,7 KB · Görüntüleme: 46
@SlayKul hocam dalga mı geçiyorsunuz? Bu cracke girmiyor, sistemin kaynağında olan bir şey. Buna karşı Microsoft'un tavrı da olumlu yönde, isteyen yapsın diyor. Hiçbir halde cracke girmiyor.

Hocam o zaman boyle "Windows'u etkinlestir nasıl kaldirilir" diye bir konuya girmeyip key alacaksin cracke girmiyor diyor bir de

O halde herkes kendisini şöyle bir kontrol etsin;
  • CMD yönetici olarak çalıştır
  • slmgr /dli
Bakalım herkesin makinesi ne durumda. Yapmış olduğunuz key çalışmaları işe yaramış mı?
"Windows etkinleştir" yazısı sildirmeye gerek yok. Her şeyi bu kodla makinenin kendi dilinden öğrenelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…