Rehber Windows'u etkinleştir nasıl kaldırılır?

Merhaba Windows'u etkinleştir yazısı nasıl kalkar diye düşünüyosanız yasal olarak nasıl kaldırabiliceğinizi anlatıyorum.
İlk önce çalıştır kısmına "Regedit" yazıyoruz.
Karşınıza çıkan dosyalardan "hkey_local_machıne" adlı dosyayı genişletiyoruz.
"Hkey_local_machıne" dosyası içindeki "System" dosyasını genişletiyoruz.
"System" dosyasında ki "currentcontrolset" dosyasını genişletiyoruz.
"Currentcontrolset" dosyasında ki "services" dosyasını genişletiyoruz.
"Services" dosyasında "svsvc" dosyasını buluyoruz ve 1 kere tıklıyoruz.

Screenshot_1.png

Hepsini yaptığınızda ekranınızın böyle gözükmesi gerekiyor:

"Svsvc" dosyasına tıkladığınızda sağda açılan klasörün içinden "start" dosyasını bulun.

"Start" dosyasına sağ tıklayığ "değiştir..." bölümüne tıklayın.

Açılan pencerede "değer verisi" kısmında "3" yazıyor olacak.

"3" yazısını silin ve "4" yapın.

Her şey tamam tek yapmanız gereken pencereyi kapatmak ve bilgisayarı yeniden başlatmak.

O halde herkes kendisini şöyle bir kontrol etsin;
  • CMD yönetici olarak çalıştır
  • slmgr /dli
Bakalım herkesin makinesi ne durumda. Yapmış olduğunuz key çalışmaları işe yaramış mı?
"Windows etkinleştir" yazısı sildirmeye gerek yok. Her şeyi bu kodla makinenin kendi dilinden öğrenelim
Ne oluyor hocam bunu yapınca?

Ne oluyor hocam bunu yapınca?
Windows lisanslı mı değil mi diye kontrol ediliyor. Lisanslı ise key türü yazıyor. (Volume, retail, OEM)
Yani arkadaş diyor ki bu kodlar ile kms sunucularına bağlanıp korsan key mi attınız kontrol edin diyor herhalde. Anlamadım ben de tam. Yani bunun için buraya bakmaya da gerek yok. Windows etkin değilken kişiselleştirme de yapılamıyor. Bu konudakileri uygulayıp yazı kalktığında kişiselleştirme hala yapılıyor mu yapılamıyor mu ona da bakılabilir.

Volume ve MAC yazanlarda işler kötü demektir. RETAIL ve OEM yazanlar uzun ömürlü demektir. Elime geçen tüm bilgisayarlarda bu kontrolü devamlı sağlarım;
CMD yönetici olarak aç
slmgr /dli
slmgr /dlv
slmgr /xpr

Windows lisanslı mı değil mi diye kontrol ediliyor. Lisanslı ise key türü yazıyor. (Volume, retail, OEM)
Yani arkadaş diyor ki bu kodlar ile kms sunucularına bağlanıp korsan key mi attınız kontrol edin diyor herhalde. Anlamadım ben de tam. Yani bunun için buraya bakmaya da gerek yok. Windows etkin değilken kişiselleştirme de yapılamıyor. Bu konudakileri uygulayıp yazı kalktığında kişiselleştirme hala yapılıyor mu yapılamıyor mu ona da bakılabilir.
"
Yani arkadaş diyor ki bu kodlar ile kms sunucularına bağlanıp korsan key mi attınız kontrol edin diyor herhalde. "

Tam anlamışsın aynen. Teşekkürler
Ayrıca bir firmadan dijital bir lisans satın aldınız diyelim; bu kontrollerle lisansınızın ne tür bir lisans olduğunu da rahatlıkla anlamak için bu kodlar çok iyi iş çıkarıyor. Aksi takdirde o firmadan hesap da sorabiliyorsunuz. Derhal yeni bir lisans gönderimi sağlıyorlar tarafınıza..

Merhaba Windows'u etkinleştir yazısı nasıl kalkar diye düşünüyosanız yasal olarak nasıl kaldırabiliceğinizi anlatıyorum.

Eki Görüntüle 1847764

"Svsvc" dosyasına tıkladığınızda sağda açılan klasörün içinden "start" dosyasını bulun.

Her şey tamam tek yapmanız gereken pencereyi kapatmak ve bilgisayarı yeniden başlatmak.

Eki Görüntüle 1847764

90 günlük demo sürecini 120 güne çıkarma işlemi. Yani KMS sunucularına bağlanma işleminin laciverti diyelim :)

Son düzenleme:
Volume ve MAC yazanlarda işler kötü demektir. RETAIL ve OEM yazanlar uzun ömürlü demektir. Elime geçen tüm bilgisayarlarda bu kontrolü devamlı sağlarım;
CMD yönetici olarak aç
slmgr /dli
slmgr /dlv
slmgr /xpr

"
Yani arkadaş diyor ki bu kodlar ile kms sunucularına bağlanıp korsan key mi attınız kontrol edin diyor herhalde. "

Tam anlamışsın aynen. Teşekkürler
Ayrıca bir firmadan dijital bir lisans satın aldınız diyelim; bu kontrollerle lisansınızın ne tür bir lisans olduğunu da rahatlıkla anlamak için bu kodlar çok iyi iş çıkarıyor. Aksi takdirde o firmadan hesap da sorabiliyorsunuz. Derhal yeni bir lisans gönderimi sağlıyorlar tarafınıza..
Ben ucuz diye almıştım Volume keymiş ama Microsoft hesabına eşitlendiği için format atınca da sorun olmadı. Mail ile kullanınca Volume key de iş görüyor. Duruma bağlı yani. Ama bu konudaki değişikliğin lisans ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Çünkü keyim yokken ben de denemiştim ama işe yaramamıştı bende. Windows etkin değilken birçok şeyi kayıt defterinden değiştirebilmemiz mümkün. Oradaki yazıyı da kaldırmak neden mümkün olmasın diye düşünüyorum. Doğru ayarı bulup değeri değiştirmek gerekiyor sadece.

Ben ucuz diye almıştım Volume keymiş ama Microsoft hesabına eşitlendiği için format atınca da sorun olmadı. Mail ile kullanınca Volume key de iş görüyor. Duruma bağlı yani. Ama bu konudaki değişikliğin lisans ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Çünkü keyim yokken ben de denemiştim ama işe yaramamıştı bende. Windows etkin değilken birçok şeyi kayıt defterinden değiştirebilmemiz mümkün. Oradaki yazıyı da kaldırmak neden mümkün olmasın diye düşünüyorum. Doğru ayarı bulup değeri değiştirmek gerekiyor sadece.
"Volume" demek; Microsoft' a seslenmek demektir. Yani sayın Microsoft; bana biraz daha zaman tanıyın; en yakın bir zamanda "OEM" ya da "Retail" olacağım demektir. Aksi takdirde beni "MAC" olarak etiketleyebilirsiniz demektir.
Oradaki ayarı değiştirmek mümkün. Lakin bu yapılan işlemlerden Microsoft'un bir haberi olmadıktan sonra, kararlı bir işletim sistemi sürümünü hiç bir zaman kullanamayacaksınız demektir.
Önemli olan da bu değil midir? Kararlı çalışan bir işletim sistemini kullanıyor olmak...

Eki Görüntüle 1847764

adamsın

Technopat Haberler

Geri
Yukarı