Wenny22 Centipat Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2024 #1 Windows'u etkinleştir yazısını nasıl kaldırabilirim? Amacım sadece yazıyı kaldırmak key falan almak istemiyorum.
Windows'u etkinleştir yazısını nasıl kaldırabilirim? Amacım sadece yazıyı kaldırmak key falan almak istemiyorum.
Tarıkımo Centipat Katılım 11 Aralık 2023 Mesajlar 636 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4050 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Mart 2024 #2 Kaldıramazsınız.
magneticocalypse Femtopat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2024 #3 CETO1 dedi: Windows etkinleştirme yazısını kaldırmak için öncelikle arama kısmına CMD yazıyoruz ve yönetici olarak başlatıyoruz. CMD'ye şu komutu giriyoruz " BCDEdit -set testsıgnıng off " Sonra PC'yi yeniden başlatıyoruz. Genişletmek için tıkla... neXusTS dedi: İzleme sürümlerine 23H2 geldi fakat ge Genişletmek için tıkla... Bu konu için buradan destek alabileceğinizi düşünüyorum.
CETO1 dedi: Windows etkinleştirme yazısını kaldırmak için öncelikle arama kısmına CMD yazıyoruz ve yönetici olarak başlatıyoruz. CMD'ye şu komutu giriyoruz " BCDEdit -set testsıgnıng off " Sonra PC'yi yeniden başlatıyoruz. Genişletmek için tıkla... neXusTS dedi: İzleme sürümlerine 23H2 geldi fakat ge Genişletmek için tıkla... Bu konu için buradan destek alabileceğinizi düşünüyorum.
R RonPel Hectopat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 1.334 Çözümler 2 10 Mart 2024 #4 Kaldıramazsın mecbur key almak zorundasın o CMD ile yapanlar keyi kaldırmıyor sadece etkinleştir yazısını görülmez yapıyorlar.
Kaldıramazsın mecbur key almak zorundasın o CMD ile yapanlar keyi kaldırmıyor sadece etkinleştir yazısını görülmez yapıyorlar.
7 727206 Picopat Katılım 1 Kasım 2023 Mesajlar 160 Çözümler 1 10 Mart 2024 #5 Wenny22 dedi: Windows'u etkinleştir yazısını nasıl kaldırabilirim? Amacım sadece yazıyı kaldırmak key falan almak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Windows terminalini bill gates bile bilmiyordur, key almanız lazım.
Wenny22 dedi: Windows'u etkinleştir yazısını nasıl kaldırabilirim? Amacım sadece yazıyı kaldırmak key falan almak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Windows terminalini bill gates bile bilmiyordur, key almanız lazım.
4K KESİTLER Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 1.781 Makaleler 1 Çözümler 25 Yer Türkiye 10 Mart 2024 #6 Wenny22 dedi: Windows'u etkinleştir yazısını nasıl kaldırabilirim? Amacım sadece yazıyı kaldırmak key falan almak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Regedit ayarları ile kaldırılabiliyor bu videoya bir bakın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Wenny22 dedi: Windows'u etkinleştir yazısını nasıl kaldırabilirim? Amacım sadece yazıyı kaldırmak key falan almak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Regedit ayarları ile kaldırılabiliyor bu videoya bir bakın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Tarıkımo Centipat Katılım 11 Aralık 2023 Mesajlar 636 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4050 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Mart 2024 #7 Ben cmd'ye o yazıyı yazdım gidiyor ama bir zaman sonra yine geliyor.
magneticocalypse Femtopat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2024 #8 Sadece etkinleştirme yazısının kaldırıldığını Windows'un bazı özelliklerine erişemeceğinizi belirtmek istiyorum. Lisans anahtarı satın almak yerine bazı güvenilir ve bütçenize uygun OEM lisans satan sitelere de bakabilirsiniz.
Sadece etkinleştirme yazısının kaldırıldığını Windows'un bazı özelliklerine erişemeceğinizi belirtmek istiyorum. Lisans anahtarı satın almak yerine bazı güvenilir ve bütçenize uygun OEM lisans satan sitelere de bakabilirsiniz.
MzSe Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.878 Çözümler 31 10 Mart 2024 #9 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu şekilde kaldırabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu şekilde kaldırabilirsiniz.
4K KESİTLER Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 1.781 Makaleler 1 Çözümler 25 Yer Türkiye 10 Mart 2024 #10 MzSe dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu şekilde kaldırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Konu sahibi key girmeden sadece yazıyı kaldırmak istediğini söylüyor bu yöntem key ile yapılıyor.
MzSe dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu şekilde kaldırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Konu sahibi key girmeden sadece yazıyı kaldırmak istediğini söylüyor bu yöntem key ile yapılıyor.