Wenny22 Centipat Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2024 #11 magneticocalypse dedi: Sadece etkinleştirme yazısının kaldırıldığını Windows'un bazı özelliklerine erişemeceğinizi belirtmek istiyorum. Lisans anahtarı satın almak yerine bazı güvenilir ve bütçenize uygun OEM lisans satan sitelere de bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hangi özelliklere erişemem?
magneticocalypse dedi: Sadece etkinleştirme yazısının kaldırıldığını Windows'un bazı özelliklerine erişemeceğinizi belirtmek istiyorum. Lisans anahtarı satın almak yerine bazı güvenilir ve bütçenize uygun OEM lisans satan sitelere de bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hangi özelliklere erişemem?
4K KESİTLER Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 1.781 Makaleler 1 Çözümler 25 Yer Türkiye 10 Mart 2024 #12 Wenny22 dedi: Hangi özelliklere erişemem? Genişletmek için tıkla... Kişiselleştirme yapamazsınız tema yükleyemezsiniz temaları düzenleyemezsiniz veya değiştiremezsiniz.
Wenny22 dedi: Hangi özelliklere erişemem? Genişletmek için tıkla... Kişiselleştirme yapamazsınız tema yükleyemezsiniz temaları düzenleyemezsiniz veya değiştiremezsiniz.
Wenny22 Centipat Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2024 #13 4K KESİTLER dedi: Kişiselleştirme yapamazsınız tema yükleyemezsiniz temaları düzenleyemezsiniz veya değiştiremezsiniz. Genişletmek için tıkla... Sağlam lisans güvenilir midir?
4K KESİTLER dedi: Kişiselleştirme yapamazsınız tema yükleyemezsiniz temaları düzenleyemezsiniz veya değiştiremezsiniz. Genişletmek için tıkla... Sağlam lisans güvenilir midir?
magneticocalypse Femtopat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2024 #14 Bazı Microsoft hizmetlerine tam erişim sağlanmayabilir ve Microsoft hesabınızla bağlantılı özellikler kullanılamaz. Tam bir baş ağrısı cidden. Wenny22 dedi: Sağlam lisans güvenilir midir? Genişletmek için tıkla... win11 pro lisans key'i ordan aldım. Mail aracılığıyla teslimat sağlanıyor. Alışveriş yaptım hizmetten memnun kaldım. Key sorunsuz çalıştı.
Bazı Microsoft hizmetlerine tam erişim sağlanmayabilir ve Microsoft hesabınızla bağlantılı özellikler kullanılamaz. Tam bir baş ağrısı cidden. Wenny22 dedi: Sağlam lisans güvenilir midir? Genişletmek için tıkla... win11 pro lisans key'i ordan aldım. Mail aracılığıyla teslimat sağlanıyor. Alışveriş yaptım hizmetten memnun kaldım. Key sorunsuz çalıştı.
4K KESİTLER Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 1.781 Makaleler 1 Çözümler 25 Yer Türkiye 10 Mart 2024 #15 Wenny22 dedi: Sağlam lisans güvenilir midir? Genişletmek için tıkla... Siteyi kullanmadığım için bilgim yok ama oradan alışveriş yapanlar güvenilir diyor.
Wenny22 dedi: Sağlam lisans güvenilir midir? Genişletmek için tıkla... Siteyi kullanmadığım için bilgim yok ama oradan alışveriş yapanlar güvenilir diyor.
R RonPel Hectopat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 1.334 Çözümler 2 10 Mart 2024 #16 Wenny22 dedi: Sağlam lisans güvenilir midir? Genişletmek için tıkla... Evet güvenilir OEM key alın. Windows 11 Pro OEM Lisans Key Satın Al | SaglamLisans
Wenny22 dedi: Sağlam lisans güvenilir midir? Genişletmek için tıkla... Evet güvenilir OEM key alın. Windows 11 Pro OEM Lisans Key Satın Al | SaglamLisans
neXusTS Hectopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 2.777 Makaleler 2 Çözümler 66 Daha fazla Sistem Özellikleri | AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) | Cinsiyet Erkek 10 Mart 2024 #17 Wenny22 dedi: Sağlam lisans güvenilir midir? Genişletmek için tıkla... Güvenilir fakat Windows 11 keyi almamıza gerek yok çünkü aralarında diyet farkı bulunuyor onun yerine Windows 10 keyi alın sorunsuz çalışacaktır.
Wenny22 dedi: Sağlam lisans güvenilir midir? Genişletmek için tıkla... Güvenilir fakat Windows 11 keyi almamıza gerek yok çünkü aralarında diyet farkı bulunuyor onun yerine Windows 10 keyi alın sorunsuz çalışacaktır.