Windows'u etkinleştir yazısını kaldırmak için kullanılan komut güvenli midir?

ASHz

Centipat
Daha fazla  
Merhaba ben Windows 11 kullanıyorum. Windows'u etkinleştir yazısını kaldırmak için PowerShell kısmına girip slmgr /renew be slmgr / rearm yazdım entera basıp yeniden başlattım, herhangi bir şekilde kötü yazılım veya virüs bulaşmış mıdır? Yardım edin çok endişeliyim bu konularda hiç bilgim yok, çok korkuyorum.

Herhangi bir şekilde bir zarar görmedim yani, değil mi?

Aktifleştirmeye ihtiyaç duymuyorum yalnızca yazı gitsin diye yaptım ve gitti bir sorun olur mu diye yazmak istedim.
30 ya da 60 gün sonra tekrar gelecektir ancak yazı aklınızda bulunsun.

Sayacı sıfırladınız.

KMS kodlarıyla aktifleştirmiş oluyorsun zaten. Aktifleştirmeye ihtiyaç duymuyor olabilirsin ama aktifleştirmişsin. İşlemi geri almak istersen ve güvenlik açığı istemezsen nasıl yapacağını yazdım, yapıp yapmamak sana kalmış ama bir 50 lira verip düzgün şekilde aktifleştirmek zor değil böyle şeylerle uğraşacağına.

KMS sunucu istemci yapısıyla çalışan ve birden fazla bilgisayarı lisanslamaya yarayan bir sistemdir. KMS ile lisanslama işlemi yapılırken, lisanslama işlemi yapılan bilgisayar doğrudan Microsoft ile bağlantı kurmaz. KMS sunucusu olarak görev yapan bilgisayar tarafından lisanslama işlemi gerçekleştirilir

Yazılım kelimesi yanlış tabir oldu. Microsoft dışı bir sunucu demek istemiştim cümlemde.
Windows'un içinde dahili gelen bir komut bu? Güvenlik açığı ve KMS Pico da nereden çıktı? Ortada KMS Pico yokken bile çalışıyordu bu komut.

Son düzenleme:
Windows'un içinde dahili gelen bir komut bu? Güvenlik açığı ve KMS Pico da nereden çıktı? Ortada KMS Pico yokken bile çalışıyordu bu komut.
KMS pico başlığı altında KMS'in nasıl inaktive edilebileceği anlatıldığı için attığım konuyu atmıştım. Konuya lisanslama yöntemi olduğunu düşünerek cevabımı verdim kendi bilgilerim doğrultusunda, sonradan komutlara bakıp sadece sizin dediğiniz şekilde olduğunu ve aktifleştirme ile alakası olmadığını görünce de konuya yazmayı ve inatlaşmayı bıraktım. Doğru diyorsunuz evet. 10000 mesaj hayırlı olsun. Forumda olmadığınızda eksikliğiniz hissediliyor, dönün ara ara.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı