Windows'u etkinleştiri CMD komutu ile kaldırmak sisteme zarar verir mi?

Senpai095

Hectopat
Ben evde yokken kardeşim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu yapıp sağ alt köşedeki Windows'u aktifleştirin yazısını kaldırmış bu bilgisayarıma zarar verir mi zarar veriyorsa nasıl eksi haline çevirebilirim yardımcı olur musunuz?

Ben evde yokken kardeşim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu yapıp sağ alt köşedeki Windows'u aktifleştirin yazısını kaldırmış bu bilgisayarıma zarar verir mi zarar veriyorsa nasıl eksi haline çevirebilirim yardımcı olur musunuz?

Hayır vermez.

Anahtar doğrulama sunucusunu değiştiriyor. En fazla telemetri verileriniz bir veletin eline gider. Virüs değil.

Onunda olacağını sanmıyorum.

km sunucusunu üçüncü parti bir sunucu ile değiştirmek güvenlik açığına sebep olur. Virüslere güzel bir kapı açmış bulunmaktasın.

3,4 Sene aynı şekilde Windows kullandım sistemde herhangi bir değişiklik görmedim Windows'un her yeri açık zaten binlerce kişi böyle kullanıyor insanları elitistlik uğruna uğraştırmaya gerek yok bence.

Bunu eski haline söndürmem için bir yol var mı acaba?

Sistemine virüs bulaşma ihtimali internette gezinirken virüs bulaşma ihtimalinden az dostum.

Binlerce kişi Windows'u bu şekilde kullanıyor.

Güvenlik ve mahremiyetle alakalı bu kadar endişen varsa Windows kullanmanı önermem zaten. Şu anda verilerin çocukların eline geçmesede elden ele dolaşıyor Windows kullandığın için.

@Timuçib
Sen öyle deneyimleyince öyle olmuyor. Bu bir ihtimaller çerçevesidir, sanal dünya çok geniş bir yer.

Binlerce kişi de Google'da "Trojan nasıl silinir?" diye aratıyor ama, hatırlatırım.

@Senpai095

@Timuçib
Sen öyle deneyimleyince öyle olmuyor. Bu bir ihtimaller çerçevesidir, sanal dünya çok geniş bir yer.

Binlerce kişi de Google'da "Trojan nasıl silinir?" diye aratıyor ama, hatırlatırım.

@Senpai095

Bunun örneği var mı? Hiç rastlamadım.

Bu iyi bir şey değil fakat Windows kullanıyorsa data güvenliğini düşünmesine gerek yok zaten. Bilinçli bir kullanıcı Windows kullanmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı