Windows 10 Single Language kullanıyorum. Ama ayarlardan Windows'a bakarken Windows 10 education diyor. Sanırım yanlış bir ürün kodu girdim. Windows'umu nasıl etkinleştireceğim?
Hocam Windows 10 Single Language versiyonu kurulu olduğuna eminim ama farklı bir tane gösteriyor. İnternetten ürün kodu ararken sanırım yanlış bir tane buldum. Ucuza Windows 10 Single Language ürün kodu bulabilir miyim?
Hocam Windows 10 Single Language olanı almam gerekmiyor mu ? Bu Home için. İkisi farklı şeyler değil mi?Windows 10 Home Dijital Lisans Key Satın Al | SaglamLisans bu siteden alabilirsiniz.
Hocam Windows 10 Single Language olanı almam gerekmiyor mu? Bu Home için. İkisi farklı şeyler değil mi?
Yani format atmam mı gerekecek yeniden Hocam ? Temiz kuruluma bilgisayarda ki her şeyin silinmesi oluyor değil mi ?Attığım kodu aldıktan sonra temiz kurulum ile Single Language'ye geçebilirsiniz.
Yani format atmam mı gerekecek yeniden hocam? Temiz kuruluma bilgisayarda ki her şeyin silinmesi oluyor değil mi?
Evet hocam. Sorunu anlatamadım sanırım. Ben 1 ay önce temiz kurulum yaptım. Windows 10 Home Single Language kurdum. Ama bilgisayardan bakınca Windows 10 Education yazıyor. Ama Win 10 Home Single Language kurduğuma eminim. Sanırım internetten yanlış bir ürün kodu girdim diye oldu. Benim isteğim ise masaüstünde sağ tık yapıp kişiselleştiri açtığımda Windows'u etkinleştirin hatası almamak.Şu an bilgisayarınız etkin mi?
Evet hocam. Sorunu anlatamadım sanırım. Ben 1 ay önce temiz kurulum yaptım. Windows 10 Home Single Language kurdum. Ama bilgisayardan bakınca Windows 10 education yazıyor. Ama Windows 10 Home Single Language kurduğuma eminim. Sanırım internetten yanlış bir ürün kodu girdim diye oldu. Benim isteğim ise masaüstünde sağ tık yapıp kişiselleştir açtığımda Windows'u etkinleştirin hatası almamak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.