Arkadaşlar ben zamanında Windows'u KMS ile etkinleştirmiştim ardından bu işlemin kötü olduğunu öğrenip etkinleştirmeyi kaldırdım. Şimdi Windows'u etkinleştir yazısı çıktı.
Arkadaşlar ben zamanında Windows'u KMS ile etkinleştirmiştim ardından bu işlemin kötü olduğunu öğrenip etkinleştirmeyi kaldırdım. Şimdi Windows'u etkinleştir yazısı çıktı.
Ben bilgisayarı aldığım gün vardı etkinleştirme yazısı internette bir video vardı tam hatırlamıyorum hangi video ama ben ona bakarak yazıyı kaldırmıştım. Vallahi aylardır kullanıyorum PC'yi hiçbir sıkıntı yok bence kaldır.
Önce temiz kurulum ile Windows'u yeniden yükleyin. Korsan kullanmak istemiyorsanız internette 60 TL civarına key satan yerler var. Param yok diyorsanız KMSpico(CMD yöntemiyle) kullanmaya devam edebilirsiniz.
Arkadaşlar KMS bilgisayarı farklı bir sunucuya bağlıyor ben zararlı diye kaldırdım, sorum şu bu kodu kullanıp sadece Windows'u etkinleştir yazısını kaldırmak zararlı mı?
Arkadaşlar KMS bilgisayarı farklı bir sunucuya bağlıyor ben zararlı diye kaldırdım, sorum şu bu kodu kullanıp sadece Windows'u etkinleştir yazısını kaldırmak zararlı mı?