Windows'u hangi HDD'e kurmalıyım?

Daha fazla  
Merhabalar, elimde 2 adet hard disk var, birinin okuma-yazma hızı yüksek ama 32.000 bad sector var ve sağlık oranı %0 görünüyor. Diğerinin okuma-yazma hızı ilkine göre daha az ama hiç bad sector yok ve %100 sağlıklı görünüyor. Windows'u ve oyunları hangi hard Disk'e kurmalıyım? (şu an sağlıksız olan hard Disk'i kullanıyorum ve CS:GO oyununda akıcılık sorunu haricinde herhangi bir sorunla karşılaşmadım.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, elimde 2 adet hard disk var, birinin okuma-yazma hızı yüksek ama 32.000 bad sector var ve sağlık oranı %0 görünüyor. Diğerinin okuma-yazma hızı ilkine göre daha az ama hiç bad sector yok ve %100 sağlıklı görünüyor. Windows'u ve oyunları hangi hard Disk'e kurmalıyım? (şu an sağlıksız olan hard Disk'i kullanıyorum ve CS:GO oyununda akıcılık sorunu haricinde herhangi bir sorunla karşılaşmadım.)

%100 sağlıklı olana kur kesinlikle.
Eğer bad sectorlü olana kurar isen aşırı sıkıntı çekersin.

Sağlıklı olana kurmanız daha iyi olacaktır. Sağlıksız olan HDD bugün olmaz yarın sorun çıkarır o zaman her şey işletim sistemi ile beraber uçar gider. Sağlıklı olana kurmanız daha iyi olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı