Windows'u harddiskten SSD'ye taşıma

EyüpBaran

Centipat
Birkaç gün önce önce Vatan'dan PC topladım ve Windows kurması için bilgisayarcıya götürdüm ve eve geldiğinde baktım harddiske kurmuş Windows'u. Windows'u SSD'ye nasıl taşıyacağım.

Benim bildiğim o şekilde taşıma yok format atarken iki diski de biçimlendirip ssd yi seçip kurmak.

Windows'u SSD'ye kurmak ömrünü azaltmaz mı ? Ben o yüzden sadece oyunları ve kullandığım programları SSD Kurdum.
Windowsu SSD'ye kurmadığınız taktirde bilgisayarınız normal hızda açılacaktır. SSD alanların çoğu zaten bu amaçla almaktadır.

Windows'u SSD'ye kurmak ömrünü azaltmaz mı ? Ben o yüzden sadece oyunları ve kullandığım programları SSD Kurdum.

Olur mu ya SSD farkını Windows da gör. Hızlı açılır kapanır, tarama hızlı olur. Sadece arşivi HDD ye yap.

Hocam siz işi çok yanlış anlamışsınız [emoji3] Windows u SSD ye programları HDD ye kuracaksınız. SSD nin ömrü iki Windows kurmakla bitmez.
iki windows kurmayı bırakın 100 kere kursanız da bitmez 2019 SSD'lerin %100 ömrü 5 yıl civarlarında. (Samsung EVO860)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…