E EyüpBaran Centipat Katılım 18 Ağustos 2019 Mesajlar 5 21 Ağustos 2019 #1 Birkaç gün önce önce Vatan'dan PC topladım ve Windows kurması için bilgisayarcıya götürdüm ve eve geldiğinde baktım harddiske kurmuş Windows'u. Windows'u SSD'ye nasıl taşıyacağım.
Birkaç gün önce önce Vatan'dan PC topladım ve Windows kurması için bilgisayarcıya götürdüm ve eve geldiğinde baktım harddiske kurmuş Windows'u. Windows'u SSD'ye nasıl taşıyacağım.
Raden Centipat Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 158 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 21 Ağustos 2019 #2 Benim bildiğim o şekilde taşıma yok format atarken iki diski de biçimlendirip ssd yi seçip kurmak.
PEŞTEMALLİ ARŞİMET Hectopat Katılım 1 Mayıs 2018 Mesajlar 916 Çözümler 3 21 Ağustos 2019 #3 SSD'ye taşıyamazsınız, maalesef. Yeniden format atmanız gerekecek.
manhat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 1.225 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2019 #4 Klonlama yapacaksın. Forumda konusu var.
BayKedi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.062 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul 21 Ağustos 2019 #5 Windows'u SSD'ye kurmak ömrünü azaltmaz mı ? Ben o yüzden sadece oyunları ve kullandığım programları SSD Kurdum.
Windows'u SSD'ye kurmak ömrünü azaltmaz mı ? Ben o yüzden sadece oyunları ve kullandığım programları SSD Kurdum.
Raden Centipat Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 158 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 21 Ağustos 2019 #6 BayKedi dedi: Windows'u SSD'ye kurmak ömrünü azaltmaz mı ? Ben o yüzden sadece oyunları ve kullandığım programları SSD Kurdum. Genişletmek için tıkla... Windowsu SSD'ye kurmadığınız taktirde bilgisayarınız normal hızda açılacaktır. SSD alanların çoğu zaten bu amaçla almaktadır.
BayKedi dedi: Windows'u SSD'ye kurmak ömrünü azaltmaz mı ? Ben o yüzden sadece oyunları ve kullandığım programları SSD Kurdum. Genişletmek için tıkla... Windowsu SSD'ye kurmadığınız taktirde bilgisayarınız normal hızda açılacaktır. SSD alanların çoğu zaten bu amaçla almaktadır.
Halit70 Decapat Katılım 17 Nisan 2019 Mesajlar 749 Makaleler 3 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2019 #7 BayKedi dedi: Windows'u SSD'ye kurmak ömrünü azaltmaz mı ? Ben o yüzden sadece oyunları ve kullandığım programları SSD Kurdum. Genişletmek için tıkla... Olur mu ya SSD farkını Windows da gör. Hızlı açılır kapanır, tarama hızlı olur. Sadece arşivi HDD ye yap.
BayKedi dedi: Windows'u SSD'ye kurmak ömrünü azaltmaz mı ? Ben o yüzden sadece oyunları ve kullandığım programları SSD Kurdum. Genişletmek için tıkla... Olur mu ya SSD farkını Windows da gör. Hızlı açılır kapanır, tarama hızlı olur. Sadece arşivi HDD ye yap.
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.549 Makaleler 1 Çözümler 38 21 Ağustos 2019 #8 BayKedi dedi: Windows'u SSD'ye kurmak ömrünü azaltmaz mı ? Ben o yüzden sadece oyunları ve kullandığım programları SSD Kurdum. Genişletmek için tıkla... Hocam siz işi çok yanlış anlamışsınız [emoji3] Windows u SSD ye programları HDD ye kuracaksınız. SSD nin ömrü iki Windows kurmakla bitmez.
BayKedi dedi: Windows'u SSD'ye kurmak ömrünü azaltmaz mı ? Ben o yüzden sadece oyunları ve kullandığım programları SSD Kurdum. Genişletmek için tıkla... Hocam siz işi çok yanlış anlamışsınız [emoji3] Windows u SSD ye programları HDD ye kuracaksınız. SSD nin ömrü iki Windows kurmakla bitmez.
BayKedi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.062 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul 21 Ağustos 2019 #9 Ribozom dedi: Hocam siz işi çok yanlış anlamışsınız [emoji3] Windows u SSD ye programları HDD ye kuracaksınız. SSD nin ömrü iki Windows kurmakla bitmez. Genişletmek için tıkla... Desene yanlış bilgilendirildik.
Ribozom dedi: Hocam siz işi çok yanlış anlamışsınız [emoji3] Windows u SSD ye programları HDD ye kuracaksınız. SSD nin ömrü iki Windows kurmakla bitmez. Genişletmek için tıkla... Desene yanlış bilgilendirildik.
Raden Centipat Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 158 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 21 Ağustos 2019 #10 Ribozom dedi: Hocam siz işi çok yanlış anlamışsınız [emoji3] Windows u SSD ye programları HDD ye kuracaksınız. SSD nin ömrü iki Windows kurmakla bitmez. Genişletmek için tıkla... iki windows kurmayı bırakın 100 kere kursanız da bitmez 2019 SSD'lerin %100 ömrü 5 yıl civarlarında. (Samsung EVO860)
Ribozom dedi: Hocam siz işi çok yanlış anlamışsınız [emoji3] Windows u SSD ye programları HDD ye kuracaksınız. SSD nin ömrü iki Windows kurmakla bitmez. Genişletmek için tıkla... iki windows kurmayı bırakın 100 kere kursanız da bitmez 2019 SSD'lerin %100 ömrü 5 yıl civarlarında. (Samsung EVO860)