Windowsu SSD'ye kurmadığınız taktirde bilgisayarınız normal hızda açılacaktır. SSD alanların çoğu zaten bu amaçla almaktadır.Windows'u SSD'ye kurmak ömrünü azaltmaz mı ? Ben o yüzden sadece oyunları ve kullandığım programları SSD Kurdum.
Windows'u SSD'ye kurmak ömrünü azaltmaz mı ? Ben o yüzden sadece oyunları ve kullandığım programları SSD Kurdum.
Hocam siz işi çok yanlış anlamışsınız [emoji3] Windows u SSD ye programları HDD ye kuracaksınız. SSD nin ömrü iki Windows kurmakla bitmez.Windows'u SSD'ye kurmak ömrünü azaltmaz mı ? Ben o yüzden sadece oyunları ve kullandığım programları SSD Kurdum.
Hocam siz işi çok yanlış anlamışsınız [emoji3] Windows u SSD ye programları HDD ye kuracaksınız. SSD nin ömrü iki Windows kurmakla bitmez.
Hocam siz işi çok yanlış anlamışsınız [emoji3] Windows u SSD ye programları HDD ye kuracaksınız. SSD nin ömrü iki Windows kurmakla bitmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.