Windows'u HDD'den M.2 NVMe'ye kopyalarken "yer yok" hatası

Eray01

Kilopat
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Selamlar,

Bu videoya göre yapmaya çalıştım fakat resimdeki gibi bir hata veriyor. Nerede hata yapıyor olabilirim?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    16,7 KB · Görüntüleme: 61
  • Ekran Alıntısısaa.PNG
    Ekran Alıntısısaa.PNG
    34,9 KB · Görüntüleme: 53
  • Ekran Alıntısıss.PNG
    Ekran Alıntısıss.PNG
    26,4 KB · Görüntüleme: 42
  • ww.PNG
    ww.PNG
    36,8 KB · Görüntüleme: 54
Aynı videoyu izleyerek yapmaya çalıştığımda bende sıkıntı yaşadım. Orada disk bölümlerini belirlerken hangi bölüme ne kadar geleceğini hesapla sonra kullanacağın ana bölme yeterli alanı ayarladıktan sonra diğer kısımları koy.

1000 GB harddiskin tüm bölümlerini 500 GB SSD'ye aktarmaya çalışıyorsunuz. Tabi ki hata verir. İmkansız işlem yapmaya çalışıyorsunuz.

C sürücüsünü 465 GB değerinin altına düşecek şekilde küçülttükten sonra kopyalayabilirsiniz. Program destekliyorsa taşıma esnasında otomatik olarak hedef sürücüye sığacak şekilde küçültebilir.

1000 GB harddiskin tüm bölümlerini 500 GB SSD'ye aktarmaya çalışıyorsunuz. Tabi ki hata verir. İmkansız işlem yapmaya çalışıyorsunuz.

C sürücüsünü 465 GB değerinin altına düşecek şekilde küçülttükten sonra kopyalayabilirsiniz. Program destekliyorsa taşıma esnasında otomatik olarak hedef sürücüye sığacak şekilde küçültebilir.
Kopyaladığı birimler diske sığacak kadar ama. Gisip 1TB'lık veri yazmaya çalışmıyor.

Sorun dediğiniz şey değil yani. Sorun, kapyalamaya çalıştığı birimin yetersiz olması. Yeni birim açması gerek.

Ama videoda da aynı şeyi yapıyor. 3tb lik hdd'yi 1tb'lik SSD'ye atıyor. Ne farkı var?
Kopyaladığı birimler diske sığacak kadar ama. Gisip 1TB'lık veri yazmaya çalışmıyor.

Sorun dediğiniz şey değil yani. Sorun, kapyalamaya çalıştığı birimin yetersiz olması. Yeni birim açması gerek.
Disk yönetiminden mi yapacagim onu?
Onu kast ediyorsanız yaptım. Sonra videoda SSD'yi kapalı görünce ben de kapattım.

C yeniden biçimlendirilmiyor ki

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı