Windows'u her açtığımda internetten bir sayfa açılıyor

Calibra

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarımı bugün açtım açtığım gibi direk internet tarayıcısı açıldı ve 100 kişiden çekiliş kazanan birisiniz yazıyordu. Ben de dolandırıcı deyip kapattım, sayfayı fakat bilgisayarı her açtığımda aynı link üzerinden bilindik markalar çıkıyor. Yorumları falan da hep aynı, çıkmasını istemiyorum. Neden oluyor bu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bilgisayarımı bugün açtım açtığım gibi direk internet tarayıcısı açıldı ve 100 kişiden çekiliş kazanan birisiniz yazıyordu. Ben de dolandırıcı deyip kapattım, sayfayı fakat bilgisayarı her açtığımda aynı link üzerinden bilindik markalar çıkıyor. Yorumları falan da hep aynı, çıkmasını istemiyorum. Neden oluyor bu?
Adware yemişsiniz. Bitdefender ile taratın.

Chrome'u sıfırlayın ve Malwarebytes ile tam tarama yapın.
Ek olarak Windows+R kombinasyonu ile açılan pencereye ''shell:Startup'' yazın ve orada virüs var mı diye kontrol edin.

Bilgisayar\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run burada şüpheli bir anahtar görürseniz silin, ek olarak Malwarebytes yükleyin ve tarama yapın. Ardından AdwCleaner ile de bir tarama yapın.

AutoRuns adlı programı kullanarakda inceleme yapabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı