OPERATÖR GOD Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 1.463 Makaleler 6 Çözümler 12 21 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar ben kasamın güç tuşuna basınca PC kapanması şeklinde ayarladım. Acaba bu ayarı, yeniden başlatma olarak ayarlayabilir miyiz?
Arkadaşlar ben kasamın güç tuşuna basınca PC kapanması şeklinde ayarladım. Acaba bu ayarı, yeniden başlatma olarak ayarlayabilir miyiz?
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.580 Makaleler 10 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 21 Haziran 2021 #2 OPERATÖR GOD dedi: Arkadaşlar ben kasamın güç tuşuna basınca PC kapanması şeklinde ayarladım. Eki Görüntüle 1076987 Acaba bu ayarı, yeniden başlatma olarak ayarlayabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Menüye bastığında "Yenedin Başlat" diye gözükmesi lazım. Artı 0 Eksi
OPERATÖR GOD dedi: Arkadaşlar ben kasamın güç tuşuna basınca PC kapanması şeklinde ayarladım. Eki Görüntüle 1076987 Acaba bu ayarı, yeniden başlatma olarak ayarlayabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Menüye bastığında "Yenedin Başlat" diye gözükmesi lazım.
KS KS OPERATÖR GOD Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 1.463 Makaleler 6 Çözümler 12 21 Haziran 2021 #3 Glade dedi: Menüye bastığında "Yenedin Başlat" diye gözükmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Gözükmüyor Screenshot Captured with Lightshot prnt.sc Artı 0 Eksi
Glade dedi: Menüye bastığında "Yenedin Başlat" diye gözükmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Gözükmüyor Screenshot Captured with Lightshot prnt.sc