Windows'u M.2 SSD'ye kurmak vs SATA SSD'ye kurmak

Yer
Kayseri
Daha fazla  
M.2 SSD alacağım ve çok kararsız kaldım. Normal sistemde 120 GB SATA SSD var, 500 GB HDD var.
Sizce M.2 SSD alıp içinde Windows mu kurayım yoksa SATA SSD'ye mi Windows'u kurayım?
Hangisi daha mantıklıdır?
SATA SSD'ye Windows kurarsam oyunları M.2 SSD'ye kuracağım.

M.2 SSD alacağım ve çok kararsız kaldım. Normal sistemde 120 GB SATA SSD var, 500 GB HDD var.
Sizce M.2 SSD alıp içinde Windows mu kurayım yoksa SATA SSD'ye mi Windows'u kurayım?
Hangisi daha mantıklıdır?
SATA SSD'ye Windows kurarsam oyunları M.2 SSD'ye kuracağım.
Aslında arasında çok fark yok. Fakat M.2 SSD Sata SSD göre daha hızlı olduğundan dolayı Örnek görev yöneticisinde fazlaca program açılıyorsa. Çok katkısı olacaktır. Ben M.2 SSD'ye kurulması yönündeyim.

Aslında arasında çok fark yok. Fakat M.2 SSD SATA SSD göre daha hızlı olduğundan dolayı örnek görev yöneticisinde fazlaca program açılıyorsa. Çok katkısı olacaktır. Ben M.2 SSD'ye kurulması yönündeyim.

O zaman 256 GB M.2 alacağım ve 1 TB SSD alacağım.

Evet fakat ben 1TB SSD yerine 2 veya 4 TB HDD alırdım. Gerçi oyunların daha hızlı ve sorunsuz kullanımı için tabii ki de SSD fakat HDD'de kullananların pişmanlığı görmedim. Bu bütçe ile alakalı bir durum tabii.

Sıf CS:GO için alıyorum 1 ms filan takılmalar oluyor HDD yüzünden diyorlar ama bakacağım.
Zaten bana 500 GB de yetiyor. O yüzden 1 TB alsam benim için fazlası ile yeterli olacaktır.
500GB HDD'ye olana program kurarım.
256 M.2 SSD'ye olana Windows'u kurarım.
1 TB SSD'ye olana oyunlarımı.

Sıf CS:GO için alıyorum 1 ms filan takılmalar oluyor HDD yüzünden diyorlar ama bakacağım.
Zaten bana 500 GB de yetiyor. O yüzden 1 TB alsam benim için fazlası ile yeterli olacaktır.
500GB HDD'ye olana program kurarım.
256 M.2 SSD'ye olana Windows'u kurarım.
1 TB SSD'ye olana oyunlarımı.
Evet hocam SSD tepkisi HDD'ye göre daha hızlı olduğu için özellikle hikayeli oyunlarda belli ediyor. SSD daha mantıklı seçim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı