Windows'u nereye yüklemeliyim?

Vardem

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben PC'nin şifresini unuttum. Bunun için çeşitli yollar denedim ancak olmadı. Bende format atmaya karar verdim. ISO dosyasını yazdırdım USB belleğe ve PCye taktım. Windows'u nereye yüklemeliyim? Ayrıca sistemde sadece SSD var.

Dosya Ekleri

• IMG_20210325_224644.jpg
    IMG_20210325_224644.jpg
    188 KB · Görüntüleme: 60
Merhaba. Ben PC'nin şifresini unuttum. Bunun için çeşitli yollar denedim ancak olmadı. Bende format atmaya karar verdim. ISO dosyasını yazdırdım USB belleğe ve PCye taktım. Windows'u nereye yüklemeliyim? Ayrıca sistemde sadece SSD var.
İki yeride sil eğer bilgilerin yoksa aç yeni bir yer Tamam de asla ama asla Sistem Ayrıldı'yı silme Diski seç ve Devam et.

Merhaba. Ben PC'nin şifresini unuttum. Bunun için çeşitli yollar denedim ancak olmadı. Bende format atmaya karar verdim. ISO dosyasını yazdırdım USB belleğe ve PC'ye taktım. Windows'u nereye yüklemeliyim? Ayrıca sistemde sadece SSD var.

İki diski sil ve yeni birim yarat. Yarattığın yeni birime kur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı