İki yeride sil eğer bilgilerin yoksa aç yeni bir yer Tamam de asla ama asla Sistem Ayrıldı'yı silme Diski seç ve Devam et.Merhaba. Ben PC'nin şifresini unuttum. Bunun için çeşitli yollar denedim ancak olmadı. Bende format atmaya karar verdim. ISO dosyasını yazdırdım USB belleğe ve PCye taktım. Windows'u nereye yüklemeliyim? Ayrıca sistemde sadece SSD var.
Merhaba. Ben PC'nin şifresini unuttum. Bunun için çeşitli yollar denedim ancak olmadı. Bende format atmaya karar verdim. ISO dosyasını yazdırdım USB belleğe ve PC'ye taktım. Windows'u nereye yüklemeliyim? Ayrıca sistemde sadece SSD var.
Şimdi yorum atacağım. Bir dakika.Merhaba. Ben PC'nin şifresini unuttum. Bunun için çeşitli yollar denedim ancak olmadı. Bende format atmaya karar verdim. ISO dosyasını yazdırdım USB belleğe ve PCye taktım. Windows'u nereye yüklemeliyim? Ayrıca sistemde sadece SSD var.
Ekran kartına yükle sadece SSD varsaMerhaba. Ben PC'nin şifresini unuttum. Bunun için çeşitli yollar denedim ancak olmadı. Bende format atmaya karar verdim. ISO dosyasını yazdırdım USB belleğe ve PCye taktım. Windows'u nereye yüklemeliyim? Ayrıca sistemde sadece SSD var.
Yok hocam VRAM yetmiyor.Ekran kartına yükle sadece SSD varsa![]()
Merhaba. Ben PC'nin şifresini unuttum. Bunun için çeşitli yollar denedim ancak olmadı. Bende format atmaya karar verdim. ISO dosyasını yazdırdım USB belleğe ve PC'ye taktım. Windows'u nereye yüklemeliyim? Ayrıca sistemde sadece SSD var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.