Windows'u orijinal mi kullanıyorsunuz?

Windows'unuz orjinal mi? Korsan mı?

• Orjinal kullanıyorum.

Oy: 166 74,8%
  • Korsan kullanıyorum.

Oy: 56 25,2%

• Oy verenlerin toplamı
    222
Arkadaşlar bütün yazılımlar orjinaldir. Fark, satın aldığınız yerin ve/veya satan kimsenin resmiyetinin olup olmamasıdır. Yoksa 500 TL aldığınız WİN'de orginal, 10 TL aldığınız WİN'de orginaldir

3 yıl önce toplamıştım bu sistemi. Aynı gün internet üzerinden OEM anahtar almıştım. Bir sorun olmadığı gibi, donanım değişikliğinde de kullanabileceğim sanırım. :) Ben 50 TL gibi bir ücret ödemiştim. Bu ücreti doğrudan Windows'a ödemeyi tercih ederdim. Bu fiyat politikasıyla, mecburen farklı kanallardan anahtar temin ediyoruz.

3 yıl önce toplamıştım bu sistemi. Aynı gün internet üzerinden OEM anahtar almıştım. Bir sorun olmadığı gibi, donanım değişikliğinde de kullanabileceğim sanırım. :) Ben 50 TL gibi bir ücret ödemiştim. Bu ücreti doğrudan Windows'a ödemeyi tercih ederdim. Bu fiyat politikasıyla, mecburen farklı kanallardan anahtar temin ediyoruz.
OEM keyleri anakart değişikliğinde tekrar kullanamazsın.

Yanlış Bilgilendirme
OEM Key birebir orijinal Windows değildir arkadaşlar. 10-20 TL verip aldığınız Key'leri kullanıpta, "orijinal Windows kullanıyorum" demeyin. Gerçekten orijinal Windows 500 TL'den başlar. Ben eminim ki orijinal kullanıyorum oyu veren 40 kişinin en az 35'i OEM Key kullanıyordur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı