Windows'u orijinal mi kullanıyorsunuz?

Windows'unuz orjinal mi? Korsan mı?

• Orjinal kullanıyorum.

Oy: 166 74,8%
  • Korsan kullanıyorum.

Oy: 56 25,2%

• Oy verenlerin toplamı
    222
OEM satın aldım Windows 10 Pro ve Home var. OEM orjinal değildir diyen satın aldığı OEM keyi Google'de aratsın aynısından var ise Orjinal değildir zaten. OEM keyler kişiye özeldir tamamen Orjinaldir.

OEM key birebir orjinal windows değildir arkadaşlar. 10-20 TL verip aldığınız keyleri kullanıpta, "orjinal Windows kullanıyorum" demeyin. Gerçekten orjinal Windows 500TL den başlar. Ben eminim ki orjinal kullanıyorum oyu veren 40 kişinin en az 35'i oem key kullanıyordur.
Nasıl bir fark var aralarında?

Kmspico kullananlar şuan bilgisayarında ne çalıştığını bilmiyorlar.
Orjinal kullanıyorum. Korsan kullanmak saçmalık. Onun yerine etkinleştirmeden kullan daha iyi. O kenardaki Windowsu etkinleştir yazısıda kodla gidiyor diye biliyorum. En kötü 15 tl ye Win 10 keyleri var. Neden korsan kullanırsın ki.
OEM key birebir orjinal windows değildir arkadaşlar. 10-20 TL verip aldığınız keyleri kullanıpta, "orjinal Windows kullanıyorum" demeyin. Gerçekten orjinal Windows 500TL den başlar. Ben eminim ki orjinal kullanıyorum oyu veren 40 kişinin en az 35'i oem key kullanıyordur.
Bilmediğiniz konu hakkında yorum yapmayın. Biraz aştırın OEM keyler orjinaldir. Orjinal olmasa o keylerin hepsini yasaklarlar zaten. Koskoca Microsoft bunu düşünemeyecek mi? Onlar kullanmanızı tavsiye etmiyoruz diyecek tabii. Kendileri 500tl ye sattıkları için. 10tl lik keylerin hikayesi başka ve orjinaller.
Bu 10tllik keyleri büyük firmalar atıyorum 1000 tane Windows alıyor. Tabii toplu alınca ucuza geliyor. Ama bunlarda 900 tane bilgisayar varsa bunlar o 100 keyi zararı minimuma indirmek için satıyorlar. Çünki 500tl ye satarlarsa alınmayacak zaten ne gerek var zorlamaya. Olay bu.

Kmspico kullananlar şuan bilgisayarında ne çalıştığını bilmiyorlar.
Orjinal kullanıyorum. Korsan kullanmak saçmalık. Onun yerine etkinleştirmeden kullan daha iyi. O kenardaki Windowsu etkinleştir yazısıda kodla gidiyor diye biliyorum. En kötü 15 tl ye Win 10 keyleri var. Neden korsan kullanırsın ki.
Senin kullandığın keylerde korsan. Verdiğin para nereye gidiyor MS'ye mi? Hayır. KMS sadece MyDigitalLife forumundan indirilir. İstediğin antivirus ile defalarca tara hiçbir şey bulamazsın. Açık kaynak kodlu olduğu içinde kodlarını inceleyebilirsin. Sizin indirdiğiniz KMS sürümleri açık kaynağı kullanarak içine bitcoin vesaire virüsleri gömülmüş farklı sürümler. Orijinal KMS ile alakası yok.
OEM satın aldım Windows 10 Pro ve Home var. OEM orjinal değildir diyen satın aldığı OEM keyi Google'de aratsın aynısından var ise Orjinal değildir zaten. OEM keyler kişiye özeldir tamamen Orjinaldir.
Kişiye özel falan değildir. Şirketlere toplu şekilde satılır kişilerde tek tek satar. Kaçak kod alıp kaçak olarak kullanıyorsun. 1000 liraya satılan sistemi MS neden 10 liraya keyini satsın?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı