Windows'u SDD'ye taşıma

Rollerkase

Hectopat
Daha fazla  
Laptopumun DVD-ROM kısmını çıkarıp HDD'yi oraya taşıyıp boşalan SATA girişine de SSD takıcam. Buraya kadar bir sıkıntı yok. Sorunum şu. HDD'de Windows ve Ubuntu kurulu. Sadece Windows'u SSD ye tasiyip HDD'deki Windowsu silme gibi veya SSD'ye yeni bir Windows kurup HDD'deki Windows'u silme gibi imkânımız var mı? Kisacasi Ubuntu ayarlarımın ve dosyalarımın kaybolmasını istemiyorum. (Windows ve Ubuntu UEFI şekilde kurulu.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Windowsun kendi içerisinde sistem yediği oluşturabileceğin birden fazla aracı var burdan anlatmama gerçekten uzun sürer ama denetim masasından yedekleme kısmından ulaşabilirsin biraz da google larsan gayet kolay. HDD den de ister GRUB ayarlarından ( ubuntunun sağlam kalması için bunu tavsiye ederim) istersende işlemtim sistemi kuruyormuş gibi çalışan booteble bir araçla Windows bölümlerini siler hatta birazda özen gösterip o boş bölümleri ubuntu'ya dahil edebilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…