Çözüldü Windows'u sıfırlama diğer diskleri de biçimlendirir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Merhabalar, Windows kurtarma bölümünden Windows'u sıfırlamak D diskinde bulunan dosyalarımı da siler mi? Benim için mühim dosyalar mevcut ve kaybolmasını istemiyorum.

Çözüm
Korkuyorsanız temiz kurulum öneririm. Korkmuyorsanız da temiz kurulum öneririm. Sıfırlama stabil çalışmıyor.

O, uygulamaları saklamaya yarıyor diye biliyorum.

Siz bence riske girmeyin.

Ben sıfırlama yaptığımda silinmemişti. Sıfırlamak sağlıklı değil, temiz kurulum yapmak daha iyi olacaktır.

Konuyla ilgili olarak, eğer her şeyi kaldır seçeneğini seçereseniz, bu işlem bilgisayarınızın ayarlarını sıfırlar ve bütün kişisel bilgileriniz silinir. Fakat bilgisayarınızı sıfırlayın seçeneğinde yalnızca Windows'un yüklü olduğu sürücü ve tüm sürücüler adında iki seçenek göreceksiniz. Bu kısımda sadece Windows'un kurulu olduğu sürücü seçeneğini seçerseniz D sürücüsünde bulunan dosyalarınızı kaybetmemiş olursunuz.

Kaynak: Microsoft forum.

bu arkadaşa yeterli olur sanırım.
Korkuyorsanız temiz kurulum öneririm. Korkmuyorsanız da temiz kurulum öneririm. Sıfırlama stabil çalışmıyor.
Dosyalarımı sakla seçeneğine tıklarsanız D diskindekileri saklıyor.

Ben sıfırlama yaptığımda silinmemişti. Sıfırlamak sağlıklı değil, temiz kurulum yapmak daha iyi olacaktır.

Konuyla ilgili olarak, eğer her şeyi kaldır seçeneğini seçereseniz, bu işlem bilgisayarınızın ayarlarını sıfırlar ve bütün kişisel bilgileriniz silinir. Fakat bilgisayarınızı sıfırlayın seçeneğinde yalnızca Windows'un yüklü olduğu sürücü ve tüm sürücüler adında iki seçenek göreceksiniz. Bu kısımda sadece Windows'un kurulu olduğu sürücü seçeneğini seçerseniz D sürücüsünde bulunan dosyalarınızı kaybetmemiş olursunuz.

Kaynak: Microsoft forum.

bu arkadaşa yeterli olur sanırım.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…