- Makaleler
- 1
Merhabalar, Windows kurtarma bölümünden Windows'u sıfırlamak D diskinde bulunan dosyalarımı da siler mi? Benim için mühim dosyalar mevcut ve kaybolmasını istemiyorum.
Korkuyorsanız temiz kurulum öneririm. Korkmuyorsanız da temiz kurulum öneririm. Sıfırlama stabil çalışmıyor.
O, uygulamaları saklamaya yarıyor diye biliyorum.
Siz bence riske girmeyin.
Ben sıfırlama yaptığımda silinmemişti. Sıfırlamak sağlıklı değil, temiz kurulum yapmak daha iyi olacaktır.
O, uygulamaları saklamaya yarıyor diye biliyorum.Dosyalarımı sakla seçeneğine tıklarsanız D diskindekileri saklıyor.
Korkuyorsanız temiz kurulum öneririm. Korkmuyorsanız da temiz kurulum öneririm. Sıfırlama stabil çalışmıyor.
O, uygulamaları saklamaya yarıyor diye biliyorum.
Siz bence riske girmeyin.
Ben sıfırlama yaptığımda silinmemişti. Sıfırlamak sağlıklı değil, temiz kurulum yapmak daha iyi olacaktır.
Merhabalar, Windows kurtarma bölümünden Windows'u sıfırlamak D diskinde bulunan dosyalarımı da siler mi? Benim için mühim dosyalar mevcut ve kaybolmasını istemiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.