Windows'u SSD'ye geçirme

HaLiL363

Femtopat
Arkadaslar ben Adata SU650 120GB SSD aldim ve ona şu an C olarak bulunan HDD'den Windows'umu gecirmek istiyorum oyunlarim falan var icinde nasil bir yontem izleyebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu videoya bir göz atın;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Konuyu hortlatiyorum ama simdi benim HDD 500 GB ve icinde 400 gba yakin dosya var yani 120 GB ssdme gecirmem imkansiz ve oyunlarinda gitmesini istemiyorum harici tasinabilir harddisk almaktan baska yapabilecegim bir şey var mı?

Konuyu hortlatiyorum ama simdi benim HDD 500 GB ve icinde 400 gba yakin dosya var yani 120 GB ssdme gecirmem imkansiz ve oyunlarinda gitmesini istemiyorum harici tasinabilir harddisk almaktan baska yapabilecegim bir şey var mı?
İçincdeki gereksiz verileri silip önemli dosyalarınızı yedekleyebilirsiniz. En az 60GB'a kadar indirmeniz lazım dosya büyüklüğünü.

Ya da önemli dosyaları yedekleyip direkt temiz bir kurulum yapın. Sonrasında disk klonlamayı yaparsınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı